Borstgezondheid

Voor gezonde en pijnvrije borsten

Thermografie, borstweefselbehandelingen, lymfedrainage en leefstijladvies om je borsten zacht, soepel en pijnvrij te houden. 

Natuurgeneeskunde

De oorzaak van ziekte wordt gezien als een storing in de balans van het lichaam. Deze storing kan onder andere veroorzaakt worden door stress, gebrek aan rust, te weinig drinken en ophoping van afvalstoffen. Natuurgeneeskunde richt zich op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen, zodat de balans tussen lichaam, ziel en geest hersteld wordt.

Je kunt bij Leeef! terecht voor natuurgeneeskundige ondersteuning. We specialiseren ons in Bach-bloesemtherapie, edelsteentherapie en Schüssler Celzouten. De ondersteuning wordt meestal aanvullend gebruikt bij lichaamsgerichte therapie. Er wordt ter plekke bepaald wat je op dat moment nodig hebt.

De consulten worden vanuit veel aanvullende verzekeringen vergoed. De voorgeschreven supplementen niet.

placeholder

Bij jou in de buurt

Thermografie kun je doen in heel Nederland. In het Noorden is het in Groningen, Assen, Drachten, Hoogeveen, Zwolle en Almelo. Mocht je dit te ver weg vinden, kijk dan eens op de website van De Groene Zuster, daar staan alle locaties op. 

Alle locaties van De Groene Zuster

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Handboek Heel je Innerlijk Kind

Voor alle vrouwen die met zichzelf aan de slag willen heb ik een handboek gemaakt waarmee je in je eigen tempo eens naar je innerlijke kind kunt kijken. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie