Borstgezondheid

Voor gezonde en pijnvrije borsten

Thermografie, borstweefselbehandelingen, lymfedrainage, littekenbehandelingen en leefstijladvies om je borsten zacht, soepel en pijnvrij te houden. 

Opleiding Holistisch Borsttherapeut

Nieuwe opleiding voor holistische borsttherapeuten

In 2023 iser een nieuwe opleiding  uitgerold in Nederland – De Opleiding Holistisch Borsttherapeut.

Deze opleiding wordt gegeven door Centrum voor Vrouw en Gezondheid.
Een officieel samenwerkingsverband tussen Janine de Wolf (Praktijk Manitou) en Frauke Boer (Leeef! en De Groene Zuster Noord),

De Opleiding Holistisch Borsttherapeut is een veelzijdige opleiding voor vrouwen door vrouwen, waarin je toe komt aan een stukje persoonlijke ontwikkeling en veel technieken op gebied van lymfe, littekens en borstweefsel. Je leert ook hoe je om gaat met “speciale borsten”, borsten waar wat mee aan de hand is geweest zoals borstverkleining, borstvergroting, geëxplanteerde borsten, borstsparende operatie, mastectomie, andere borstlittekens en mannenborsten.

Holisme als uitgangspunt

In deze opleiding gaat het niet alleen over het fysieke aspect, we nemen je ook mee in de emotionele, mentale en/of spirituele oorzaken en gevolgen van borstaandoeningen, trauma en symbolieken rondom borsten. Naast het oefenen van de technieken, zullen rituelen, sisterhood, systemisch- en energiewerk een rode draad zijn door de dagen heen.
Hierbij wordt er zeker ook aandacht besteedt aan het eigen proces van jou als vrouw in de verbinding met je borsten en de heling van processen die mogelijk nog gezien mogen worden.

Hoe ziet de Opleiding Holistisch Borsttherapeut er uit?

De opleiding bestaat uit;
– 5 aaneengesloten live dagen
– een uitgebreide online theorie-training inclusief examen
– casestudies

Na het afronden van het geheel nemen wij je gegevens op, op de website van Centrum voor Vrouw en Gezondheid. Zo ben je niet alleen beter vindbaar, wij kunnen hierdoor ook klanten naar elkaar toe doorverwijzen.

Kortom, het belooft een veelzijdige, diepgaande en uitgebreide, maar vooral liefdevolle training te worden en wij kijken er enorm naar uit om van start te gaan en nieuwe Holistisch Borsttherapeuten te mogen gaan opleiden. Wil je meer informatie, kijk in de agenda voor data en tijden.

 

placeholder

Interesse?

Wil jij op de hoogte gehouden worden van deze training? 

placeholder

Schrijf dan in voor meer informatie

Houd me op de hoogte van de opleiding!

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie