Borstgezondheid

Voor gezonde en pijnvrije borsten

Thermografie, borstweefselbehandelingen, lymfedrainage en leefstijladvies om je borsten zacht, soepel en pijnvrij te houden. 

Borstkankerzorg

"Mevrouw, u heeft borstkanker"

Zomaar staat de wereld op zijn kop; je krijgt te horen dat je kanker hebt. Van mens word je ineens patiënt. Het is het begin van een angstige en onzekere periode waarin je veel vragen hebt. Leeef! zet met jou deze lastige vragen op een rijtje en helpt kanker bespreekbaar maken in je gezin.

Je moet ineens grote beslissingen nemen. Kiezen voor amputatie of toch een borstsparende operatie? Bestraling of chemokuren? Wat zijn de voor- en nadelen? Voor je het weet sta je buiten de kamer van de specialist en zit je nog met allerlei vragen. De patiëntencoach van Leeef! kan je helpen antwoord te vinden. Zo kan jij beslissingen maken waar je volledig achter staat.

Ondersteuning op maat

In een intakegesprek gaan we na wat je nodig hebt. Onze coaches hebben ervaring met borstkanker en herkennen je angst. Leeef! biedt ondersteuning totdat je weer in staat bent alles te overzien. Heb je na het stadium van operaties en behandelingen het gevoel dat je de wereld nog niet aan kunt? Ook dan kun je je bij ons aanmelden.

Wij bieden je een luisterend oor. Jouw verhaal en jouw vragen staan centraal. Samen proberen we het je makkelijker te maken om behandelingen te ondergaan. Dit bespaart je veel energie. Energie die je goed kunt gebruiken voor het herstel. Jouw welbevinden is onze zorg.

  • "Ik voelde me veel zekerder, doordat ik met Frauke mijn ervaring had gedeeld, met haar had gesproken over mijn redenen voor de keuze die ik had gemaakt en om een steun in de rug te hebben om de negatieve ervaring in het eerste gesprek aan te kaarten. Dat voelde heel goed."

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • “Ik voelde me veel sterker en meer op mijn gemak toen Frauke naast me zat tegenover de arts. Toen ik in de emotie schoot, nam ze het vakkundig over.”

placeholder

Bij jou in de buurt

Thermografie kun je doen in heel Nederland. In het Noorden is het in Groningen, Assen, Drachten, Hoogeveen, Zwolle en Almelo. Mocht je dit te ver weg vinden, kijk dan eens op de website van De Groene Zuster, daar staan alle locaties op. 

Alle locaties van De Groene Zuster

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Handboek Heel je Innerlijk Kind

Voor alle vrouwen die met zichzelf aan de slag willen heb ik een handboek gemaakt waarmee je in je eigen tempo eens naar je innerlijke kind kunt kijken. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie