Siliconen borstimplantaten

Ziek worden van je borstimplantaten?

Het gebeurt vaker dan je denkt en het is meetbaar in je lichaam. Maar gelukkig zijn er ook oplossingen.  

  • Leeef!

De uitslag...

Je hebt de uitslag van je haartest... en dan?

Zodra je de uitslag hebt weet je of je verhoogde waardes Platina hebt. Als je geen verhoogde waarden hebt, dan zegt dat dat je nog geen last hebt van lekkages of zweten. Dat is natuurlijk heel fijn, dan kan de vlag uit. Maar let op, uiteindelijk gaan alle borstimplantaten lekken of zweten. Doe deze test met enige regelmaat, eens per jaar of per twee jaar, zodat je goed in de gaten kunt houden hoe je implantaten zich houden.

Maar als je nu wel verhoogde Platina waarden hebt? Dat is wel even schrikken. Hopelijk besef je dan ook dat jouw lichaam het zwaar kan krijgen als je niks doet. Je kunt herstellen, maar het is vaak een lange weg.

Eindelijk een plek waar je terecht kunt voor begeleiding bij problemen met borstimplantaten

Het is goed om te weten dat mijn collega Janine de Wolf en ik er zijn om je te helpen om te herstellen. We gaan natuurlijk jouw situatie met je bespreken en zullen je de weg naar herstel wijzen. Denk onder andere aan ontgiften van zware metalen, voeding en supplementen om je immuunsysteem weer op orde te krijgen, maar we zullen het ook over explantatie hebben, het verwijderen van je implantaten. Omdat dit niet niks is zullen we je natuurlijk ook mentaal en emotioneel begeleiden als dat nodig is.

Er is dus eindelijk een plek waar je gehoord en gezien wordt met problemen rond borstimplantaten. Als je net de uitslag hebt, als je nadenkt over explantatie, als je ze al hebt laten verwijderen, als je van je klachten af wilt, als je het even niet meer ziet zitten, noem maar op. Je bent bij ons in goede handen.

Samenwerking met experts

We kunnen natuurlijk niet alles zelf, daarom hebben we contacten met diverse experts waar we je ook naar kunnen doorverwijzen. Zo weten we dat je goed terecht komt. Maar onderschat het niet, het is een traject van maanden. We helpen je ook om vol te houden.

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie