Siliconen borstimplantaten

Ziek worden van je borstimplantaten?

Het gebeurt vaker dan je denkt en het is meetbaar in je lichaam. Maar gelukkig zijn er ook oplossingen.  

  • Leeef!

Test de veiligheid van jouw implantaten met de platina haartest

Hoe werkt de siliconen haartest?

Haar is een datadrager. Dat betekent dat alle stoffen die in je lichaam zitten vindbaar zijn in het haar. En als je weet dat hoofdhaar ongeveer een centimeter per maand groeit, dan kunnen ze met een haar van 3 centimeter vanaf de haarwortel kijken wat er in de 90 dagen voorafgaand aan het moment dat je de haar er uit trok in je lichaam zat. De stof waarnaar gezocht wordt om te kijken of je borstimplantaten nog goed zijn is Platina.

Als je een haartest bestelt, dan ontvang je een brievenbuspakketje in een envelop zonder logo's. Daar zit een sealbag in waarin je je haren kunt doen (stuur er 3 op) met een nummer. Dat nummer is gelinkt aan jouw gegevens. Als je het opstuurt dan wordt de uitslag aan jouw nummer gelinkt en kun je zelf inloggen om je uitslag te bekijken.

In het rapport wat je over je eigen haar leest kun je zien wat jouw waarden zijn per dag in de afgelopen 90 dagen. Je ziet ook hoe ver je boven of onder het gemiddelde van de Nederlandse vrouw zit.

Je hebt de uitslag... en dan?

Zodra je de uitslag hebt weet je of je verhoogde waardes Platina hebt en dus ook of je implantaten nog goed zijn. Als dat niet zo is, je kunt herstellen, maar het is vaak een lange weg. Het is goed om te weten dat mijn collega Janine de Wolf en ik er zijn om je te helpen om te herstellen. Neem contact met ons op voor een stukje persoonlijke begeleiding en ontgifting.  

Hieronder kun je de platina haartest bestellen

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie