Coaching

Uit de negatieve spiraal

Bewust worden van het feit dat je altijd een keuze hebt om dingen anders te gaan doen. Daar help ik je graag bij.

Op welke locaties kun je terecht?

De Groene Zuster komt voor thermografie in Noord Nederland  bij Leeef! op de locaties in Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek, Zwolle en Almelo.

 

Groningen:  11 november, 9 december, 13 januari, 10 februari, 10 maart, 7 april, 19 mei en 16 juni (woensdag)

Assen: 10 en 18 november, 8 en 16 december, 12 en 27 januari, 9 en 24 februari, 9 en 24 maart, 6 en 21 april, 18 mei, 15 juni (dinsdag en woensdag)

Hoogeveen: 7 november, 12 december, 16 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei en 12 juni (zaterdag)

Sneek: 4 november, 21 december, 3 februari, 3 maar, 31 maart, 12 mei en 9 juni  (woensdag)

Zwolle: 5 november, 17 december, 21 januari, 4 maart, 1 april (donderdag), 25 mei (dinsdag) en 23 juni (woensdag)

Almelo:  26 november, 28 januari, 25 februari, 25 maart, 22 april, 18 juni (donderdag en vrijdag)

Voor andere locaties (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Laren, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Middelburg, Vught, Eindhoven en België) kun je kijken op de website van De Groene Zuster.

  • Je krijgt veel adviezen en inzichten waar je zelf mee aan de slag kunt. En als je dan weer komt dan zien ze of er wat veranderd is of niet. En als er wat verandert ben je er snel bij. Je kiest zelf wat je wilt en daarmee heb je zelf de regie. Doordat ik dit jaarlijks doe heb ik vertrouwen in mijn lichaam en rust in mijn hoofd.
  • Ik heb na het maken van een thermogram veel tips gehad hoe ik mijn borsten gezonder kan maken. Het voelt goed dat je zelf zoveel kunt doen om gezondere borsten te krijgen.
  • Dat droogborstelen wat De Groene Zuster altijd zegt vond ik in het begin wel een dingetje, maar het voelt zoveel beter. Mijn borsten voelen minder gespannen en ik voel me zelf een stuk zekerder. Ik zou het niet meer willen overslaan.
  • Ik kan Thermografie heel erg aanraden! Ze gebruiken geen straling, je voelt er niets van en je krijgt echte aandacht. En daarna ook de uitslag met de foto's thuis. En ze bellen je om je veel adviezen te geven of je door te verwijzen. Ik had dit allemaal niet verwacht.
  • Ik heb nog nooit zo'n gemakkelijk en pijnloos onderzoek gehad. Waarom weten vrouwen hier niet van? Super vrouwvriendelijk, dit zou iedereen moeten doen!

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde, maar ook op de externe locaties Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek, Almelo en Zwolle. Mocht je dat niet passen, dan heb ik een netwerk van coaches om me heen die wellicht dichter bij je in de buurt wonen.

placeholder

Wat zijn jouw doelen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie