Energiewerk

Ontspannend en pijnverlichtend

Energiewerk werkt altijd ontspannend en pijnverlichtend en geeft je daarna meer energie. Je voelt je daarna een stuk beter!

Bach-bloesemtherapie

Bach-bloesems kunnen negatieve stemmingen positief beïnvloeden. Dr. Edward Bach ging er vanuit dat ongelukkige mensen na enige tijd fysieke klachten krijgen of ziek worden. Er bestaan veel gemoedstoestanden waardoor je niet lekker in je vel kan zitten. Hierdoor kunnen klachten zoals eczeem, hoofdpijn, maagpijn en ontstekingen ontstaan.

Door het verhelpen van een negatieve stemming, kan het gehele lichaam genezen. Dr. Bach heeft 38 bloesemtincturen (oplossingen) gemaakt die elk op specifieke gemoedstoestanden werkzaam zijn. De therapie kan je helpen als je last hebt van irritatie, verdriet, paniek en onzekerheid, maar ook ongeduld, vermoeidheid en pessimisme.

Tijdens de behandeling zoeken we uit of en welke tincturen je nodig hebt. Deze tincturen kan je vervolgens thuis innemen.

  • "Door het gebruik van stenen tijdens de healing kan ik veel meer voelen. Het lijkt wel of het dieper gaat. Door die steen ook bij me te dragen voel ik me prettiger."

  • "Frauke gaf mij druppels waardoor ik meer bij mijn gevoel kon komen. Ik gebruik ze nauwelijks meer, maar heb ze achter de hand."

  • "Door celzouten te gebruiken kan ik beter en langer slapen."

placeholder

Locatie

Ik werk in Smilde, je bent van harte welkom

placeholder

Lichamelijke klachten verhelpen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie