Energiewerk

Ontspannend en pijnverlichtend

Energiewerk werkt altijd ontspannend en pijnverlichtend en geeft je daarna meer energie. Je voelt je daarna een stuk beter!

Celzouten van Dr. Schüssler

Een lichaam met een gebrek aan celzouten raakt uit balans. Dit kan lichamelijke en geestelijke klachten veroorzaken. Celzouten zijn belangrijk voor een goede werking van onze cellen en de stofwisseling in het lichaam. Het zijn mineraalzouten die zó fijn gewreven zijn dat ze onmiddellijk door de cellen in het lichaam worden opgenomen.

Celzouten in tabletvorm kunnen zonder problemen in de cellen worden opnemen. De verdunning maakt het onmogelijk om over te doseren. De Schüssler-zouten zijn afgeleid van de fundamentele bouwstoffen en mineralen van het lichaam, waaronder magnesium, calcium, kalium en fosfor.

We zoeken tijdens de behandeling uit of en zo ja welke je nodig hebt. Je krijgt dan tabletjes mee die snel in de mond oplossen.

  • "Door het gebruik van stenen tijdens de healing kan ik veel meer voelen. Het lijkt wel of het dieper gaat. Door die steen ook bij me te dragen voel ik me prettiger."

  • "Frauke gaf mij druppels waardoor ik meer bij mijn gevoel kon komen. Ik gebruik ze nauwelijks meer, maar heb ze achter de hand."

  • "Door celzouten te gebruiken kan ik beter en langer slapen."

placeholder

Locatie

Ik werk in Smilde, je bent van harte welkom

placeholder

Lichamelijke klachten verhelpen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie