Energiewerk

Ontspannend en pijnverlichtend

Energiewerk werkt altijd ontspannend en pijnverlichtend en geeft je daarna meer energie. Je voelt je daarna een stuk beter!

Healing Touch

Healing Touch is een fijne en zachte methode om je te laten ontspannen en te helen. Het is een energetische therapie die helpt om fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans te creëren. Wat er dan gebeurt is dat je fysieke klachten afnemen, maar ook je mentale blokkades nemen af, minder stress als gevolg. En emoties als angst, verdriet, boosheid nemen af. Een fijne, veilige behandeling geschikt voor iedereen. Het ondersteunt alle andere behandelingen, ook in de reguliere zorg.

Soms is je aura zo vol bagger dat het lastig is om te praten of na te denken, dat alles blokkeert. In dat geval gaan we eerst met Healing Touch aan de slag om later eventueel andere dingen (als coaching of massage) te kunnen doen. Als de aura weer schoon is, kun je gemakkelijker toewerken naar verandering.

Een behandeling

Een behandeling vindt altijd plaats op de behandeltafel met kleding aan, maar zonder schoenen. Je kunt verschillende sensaties (tintelingen, warmte, kou, spierbewegingen, emoties etc) voelen, maar ook lekker ontspannen wegzakken. En soms voel je helemaal niets. Ook dat kan. Een Healing Touch behandeling kan heel gemakkelijk gecombineerd worden met het gebruik van edelstenen en bloesemremedies.

  • "Healing Touch heeft enorm bijgedragen aan mijn welbevinden rondom de operaties die ik moest ondergaan, nadat er bij borstkanker was geconstateerd. Het gaf vooraf ontspanning en achteraf was er geen pijn en misselijkheid. De wond herstelde snel, voor mijn gevoel sneller dan gemiddeld. Ik had geen vervelende nabloedingen. Behandelingen met Healing Touch zou ik iedereen willen aanraden."

  • "De energie stroomt weer! Wat een verschil met toen ik net binnenkwam. Wow, bedankt!"

  • "Altijd maar buikpijn en na de Healing Touch-behandeling is het weg. Wat een bijzondere manier om mensen van hun kwalen af te helpen."

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde. Ik heb een breed netwerk van energiewerkers om me heen, dus als Smilde je niet past, verwijs ik je door naar iemand anders.

placeholder

Ook als je kanker hebt?

Ja ook als je kanker hebt ga ik graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie