Energiewerk

Ontspannend en pijnverlichtend

Energiewerk werkt altijd ontspannend en pijnverlichtend en geeft je daarna meer energie. Je voelt je daarna een stuk beter!

Massage

Langdurige psychische of emotionele klachten kunnen ook fysiek tot uiting komen. Dit kan leiden tot stress, hoofdpijn of andere klachten gerelateerd aan spanning. Bij Leeef! werken we met chakramassage, diverse massagetechnieken toegespitst op chakra’s; de energiecentra in het lichaam.

In de natuurgeneeskunde wordt uitgegaan van het gegeven dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. We kunnen daarom met lichaamsgerichte therapie ook psychische klachten behandelen. We zorgen voor een herstel van de harmonie tussen lichaam en geest, zodat je klachten verminderen of zelfs verdwijnen. In veel gevallen ervaart men een diepe ontspanning.

Massage kan zowel op de blote huid, als met kleding aan. Dit is afhankelijk van je klacht en de in te zetten massage..

  • "De diverse vormen van massage zijn onder de vakkundige handen van Frauke heerlijk (en helend) om te beleven."

  • "Alleen de voetmassage is al een beleving op zich! Je wordt liefdevol gewiegd en komt heerlijk in ontspanning."

  • Soms komt er iets van verdriet boven, bij Frauke mag het er zijn. Haar liefdevolle behandeling hielp mij verder. 

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde. Ik heb een groot netwerk van masseurs, dus als je Smilde te ver vindt, dan verwijs ik je graag door.

placeholder

Spanningsgerelateerde klachten?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie