Energiewerk

Ontspannend en pijnverlichtend

Energiewerk werkt altijd ontspannend en pijnverlichtend en geeft je daarna meer energie. Je voelt je daarna een stuk beter!

Reiki

Bij pijn, verwondingen of ziektes kan reiki je verzachting bieden. Een reikibeoefenaar is intermediair voor het doorgeven van universele levensenergie. Dit heeft een voedende en harmoniserende werking op energiebanen en chakra’s, en versterkt het zelfgenezend vermogen. Een behandeling kan zowel plaatsvinden door directe handoplegging als op afstand.

Ook angst, verdriet, boosheid en stress kunnen verlicht worden. Het zijn slecht verwerkte emoties die uiteindelijk leiden tot een fysiek probleem. Een reikibehandeling geeft een heerlijk ontspannen gevoel. De alledaagse stress zal van je afvloeien en je intuïtie en zelfvertrouwen nemen toe.

  • "Door Reiki kan ik me heerlijk ontspannen. Een behandeling is heerlijk en het brengt me weer in balans. En het mooie is: ik kan het nu ook zelf!"

  • "Fantastisch om te zien dat je door Reiki mensen echt kunt helpen en hen ook kunt verlossen van bepaalde klachten."

  • "Wat een leuke, praktische cursus. Frauke weet hoe ze Reiki toegankelijk kan maken voor iedereen. Goede afwisseling tussen informatie en oefenen. Ik vond het heel fijn dat het "zweverige" eraf gehaald werd, hierdoor kan en durf ik het gewoon toe te passen. -Inge-"

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde. Behandelingen kunnen eventueel ook op afstand.

placeholder

Lichamelijke of mentale klachten verhelpen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie