Nieuws

Nieuwtjes en verhalen

Ik maak regelmatig bijzondere dingen mee en ik leer elke dag nieuwe dingen. Graag deel ik mijn kennis en bijzondere ervaringen met jou.

Corona maatregelen

Wat verwacht ik van u?

Wees eerlijk en transparant; informeer mij vooraf indien er sprake is van onderstaande punten. Alleen zo waarborgen wij samen uw en mijn gezondheid.
Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals:
neusverkoudheid, loopneus, niezen
keelpijn, hoest
verhoging of koorts
recent (huiselijk) contact met bewezen Covid-19 patiënten
zelf recent doorgemaakte Covid-19 (laatste symptomen minder dan 14 dagen geleden)
 
Indien u, of een van uw huisgenoten, last heeft van bovenstaande klachten, gaat de afspraak niet door en kunt u de afspraak kosteloos verzetten. Als ik, of iemand uit mijn gezin, bovenstaande klachten heeft, zal de praktijk uiteraard ook gesloten worden en worden de afspraken verzet.
Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of onze afspraak veilig door kan gaan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd. Neem bij twijfel altijd vooraf contact met mij op of behandeling of thermografie mogelijk is.
 
Voorafgaand aan uw afspraak vraag ik u de volgende hygiëne maatregelen in acht te nemen:
Bij binnenkomst in de praktijk wordt u verzocht uw handen te desinfecteren, er is een flesje met handdesinfectie spray.
Kom alleen naar uw afspraak.
Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak
 
Omdat ik in diverse gebouwen werk waar meerdere therapeuten werkzaam zijn kan ik niet garanderen dat u niemand tegenkomt in de wachtkamer. Mocht u niet alleen zijn in de wachtkamer, probeer zoveel mogelijk die anderhalve meter afstand te houden.
Desgewenst mag u een mondmasker dragen tijdens de afspraak, deze dient u echter zelf mee te nemen. Ik maak hier in principe zelf geen gebruik van, heeft u dat liever wel, dan is dit mogelijk maar hoor ik dat graag vooraf van u.
 
Specifiek voor thermografie:
Voor een thermografie afspraak kunt u een kwartier voor aanvang van de afspraak in de wachtkamer plaatsnemen.
Trek uw jas en sjaal alvast uit.
 
Specifiek voor borstbehandelingen:
Kom niet te vroeg voor een behandeling, maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd. 
Neem uw eigen hoeslaken en twee handdoeken mee.
Tijdens een borstbehandeling zonder mondkapjes zijn onze hoofden zo dicht bij elkaar dat ons aangegeven wordt om tijdens de behandeling niet te praten als het niet nodig is. Daarna kan dat natuurlijk wel weer.
 
Uiteraard gelden ook de andere regels als:
Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
Gebruik het toilet liever niet.

Wat doe ik om uw gezondheid te waarborgen?
Ik was mijn handen zorgvuldig vóór en na elke afspraak.
Na elke afspraak worden de contactpunten in de praktijk, wachtruimte, toilet en pinautomaat schoon gemaakt / gedesinfecteerd.
 
Ik heb het recht u de afspraak te weigeren als tijdens het consult blijkt dat het risico op besmetting bestaat.
Door samen de strikte hygiëne maatregelen te volgen waken we zowel over uw gezondheid als die van mij.
Ik verheug me erop u spoedig weer in de praktijk te mogen verwelkomen!
 
Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid
Vanuit Leeef! en De Groene Zuster Noord worden adviezen gegeven, het is aan u om te beoordelen hoe u hiermee omgaat. U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de acties en besluiten die u neemt. Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Doe inspiratie op

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie