Nieuws

Nieuwtjes en verhalen

Ik maak regelmatig bijzondere dingen mee en ik leer elke dag nieuwe dingen. Graag deel ik mijn kennis en bijzondere ervaringen met jou.

Platina haartest voor vrouwen met borstimplantaten

Aantonen dat je implantaten niet goed meer werken

Platina wordt gebruikt bij het vervaardigen van borstimplantaten om te zorgen dat de siliconen niet vloeibaar zijn. In principe zou dit veilig moeten zijn, maar je snapt het al, via zweten en lekken van het implantaat komt deze stof in de bloedbaan en daarmee in de haarwortel en kan zo in het haar gemeten worden. Het lichaam kan dit niet goed kwijt en daardoor wordt de hoeveelheid Platina in je bloedbaan hoger en hoger en zo vergiftig je jezelf. Een hele slechte zaak dus. Maar er is goed nieuws: Er is nu een test waarmee je de hoeveelheid Platina in je bloed kunt meten door een simpele haartest. Hiermee kun je dus zien of je implantaten al lekken of zweten of nog niet.

Waarom zou je willen aantonen dat je Platina gehalte verhoogd is?

Als gemeten wordt dat je een hoger gehalte hebt dan de gemiddelde Nederlandse vrouw, dan betekent dat dat er platina en daarmee dus ook siliconen door je lichaam gaan zwerven. Conclusie: de implantaten zijn niet meer in goede conditie. En als je ziet wat voor klachten veel vrouwen met borstimplantaten hebben, dan lijkt het ons goed om die klachten te voorkomen of te elimineren. Zijn je waarden niet verhoogd, dan kun je het beste elk jaar of elke twee jaar zo’n test doen om te voorkomen dat je klachten krijgt door lekken en zweten. Als je dan ziet dat je waarden stijgen, dan kun je actie ondernemen.

Hoe doe je dat dan?

Stap 1 is een haartest, waarin je dus het gehalte aan Platina meet. De link naar deze test kun je vinden in het artikel over borstimplantaten.

Stap 2 kan zijn als de waarden verhoogd zijn is het verwijderen van de bron, explantatie dus.

Stap 3 is dan gaan herstellen en ontgiften. Hier begeleid ik je graag bij.

Je hoeft als vrouw nu niet meer op je arts te wachten om te weten of je implantaten nog goed zijn. Wacht niet af en doe de test. Meten = weten!

Bestel hier de haartest

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie