Opstellingen

Onder het wateroppervlak

Vaak is slechts het topje van de ijsberg zichtbaar. Problemen bevinden zich onder het wateroppervlak. Samen komen wij erachter waar de oorzaak en de oplossing liggen.

Opstellingen

Je herkent vast wel een van de onderstaande zaken;

- alweer een vastgelopen relatie

- onverklaarbaar verdriet 

- op je werk loop je steeds tegen dezelfde dingen aan

- de relatie met je moeder is niet zoals je had gewenst

- de bekende negatieve spiraal

Het zijn allemaal patronen waar je lastig uit kunt komen. Een opstelling brengt verandering aan in deze (vaak onzichtbare) patronen. Jouw vraag staat centraal.

Familieopstellingen kunnen je helpen om jouw plek in je familie of gezin te belichten. Dit zal je veel vertellen over patronen die in de weg staan van acceptatie en rust.

Deelname

Er zijn drie manieren om deel te nemen aan een opstelling: als cliënt, representant of toeschouwer. Als cliënt breng je een vraag in en werken we met jouw thema in jouw opstelling. Als representant sta je op een matje in de rol van iemand anders. Vaak werk je op deze manier ook met een vraag die jou ook raakt. Als toeschouwer kun je zien wat opstellingen voor jou kunnen betekenen.

Je kunt deelnemen aan een opstelling zonder thema, met elke willekeurige vraag. Er zijn echter ook thema workshops, waarin we met een groep allemaal rond hetzelfde thema werken.

Het aantal deelnemers varieert van zes tot 12, afhankelijk van de locatie. We werken altijd met opgave vooraf. Daarbij kun je ook aangeven of je een vraag wilt inbrengen. Heb je een vraag, dan krijg je per mail een intake-formulier toegestuurd om in te vullen. Kijk in de agenda voor de actuele data.

  • "Frauke heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te nemen. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Dit betekent een enorm ontwikkelingsproces waardoor ik veel positiever in het leven ben komen te staan!"

  • "In bijna een uur heb ik geleerd hoe voor mij onzichtbare situaties van invloed zijn geweest op mijn leven. Gelukkig heb ik nu stappen gezet om mij van deze problemen los te maken en kan ik mijn eigen leven weer leiden."

  • "Altijd heb ik de last van een ander gedragen. Nu ik dat heb teruggegeven, voelt dat als een enorme opluchting en kan ik weer vooruit."

  • "Nu pas zie ik dat ik nooit mijn plek heb durven innemen. Bedankt voor dit inzicht!"

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

placeholder

Bij jou in de buurt

Standaard is de locatie Assen, maar op verzoek kan het ook op andere locaties.

placeholder

Deelnemen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie