Opstellingen

Onder het wateroppervlak

Vaak is slechts het topje van de ijsberg zichtbaar. Problemen bevinden zich onder het wateroppervlak. Samen komen wij erachter waar de oorzaak en de oplossing liggen.

Familieopstelling

De plek die je inneemt in je familie of gezin kan veel betekenen. Mogelijk is het een plek die je helemaal niet in wilt nemen en draag je onbewust de last van iemand anders op je schouders. Zonder veel woorden te gebruiken, geeft een familieopstelling inzicht in jouw plek in je familie of gezin. Het (her)kennen en veranderen van patronen geeft vaak acceptatie en rust.

Werkwijze

Een familieopstelling wordt vaak als krachtig, liefdevol en helend ervaren. In de opstelling werken we met gekleurde matjes. Het bijzondere van deze werkwijze is dat er geen voorinformatie nodig is. Je hoeft je vraag niet hardop in de groep uit te spreken. Hierdoor werken we zonder (voor)oordelen.

We gaan op zielsniveau te werk. Vastgeroeste patronen en verhoudingen kunnen in beweging worden gebracht. Er ontstaat ruimte en acceptatie, waardoor de liefde weer kan gaan stromen. Het betekent niet direct een oplossing, maar er ontstaat een beweging; een stap naar verandering.

Bekijk de agenda voor actuele data. Bij opstellingen werken we altijd met opgave vooraf. Daarbij kun je ook aangeven of je een vraag wilt inbrengen.

  • "Frauke heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te nemen. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Dit betekent een enorm ontwikkelingsproces waardoor ik veel positiever in het leven ben komen te staan!"

  • "In bijna een uur heb ik geleerd hoe voor mij onzichtbare situaties van invloed zijn geweest op mijn leven. Gelukkig heb ik nu stappen gezet om mij van deze problemen los te maken en kan ik mijn eigen leven weer leiden."

  • "Altijd heb ik de last van een ander gedragen. Nu ik dat heb teruggegeven, voelt dat als een enorme opluchting en kan ik weer vooruit."

  • "Nu pas zie ik dat ik nooit mijn plek heb durven innemen. Bedankt voor dit inzicht!"

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

placeholder

Bij jou in de buurt

Standaard is de locatie Assen, maar op verzoek kan het ook op andere locaties.

placeholder

Deelnemen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie