Opstellingen

Onder het wateroppervlak

Vaak is slechts het topje van de ijsberg zichtbaar. Problemen bevinden zich onder het wateroppervlak. Samen komen wij erachter waar de oorzaak en de oplossing liggen.

Opstellingen Thema Ziekte

Met een opstelling kun je geen ziekten genezen. Opstellingen genezen wel iets in de ziel doordat iets wat geblokkeerd was weer te laten stromen. Een ziekte is vaak een uitdrukking van een verstrikking in de ziel en van de systemische wanorde. Ons hele wezen (lichaam, geest en ziel) probeert om de spanning van deze wanorde op te lossen, dat gaat vaak ten koste van onszelf. Daardoor kan in mijn mening een ziekte ontstaan, vanuit deze wanorde, deze chaos, deze disbalans.

Voor een werkelijke oplossing moet deze wanorde zelf hersteld worden. Het gevolg hiervan kan zijn dat de ziekte overbodig wordt. Maar niet iedere ziekte is een uitdrukking van een systemische wanorde. We kunnen dus niet zeggen dat een systemische verstrikking bijvoorbeeld de oorzaak van kanker is. Toch zien we vaak dat na het doen van een opstelling er iets in de ziekte verandert, of dat de klachten veranderen of wegblijven.

We hebben al vele opstellingen gedaan waarbij er uiteindelijk veel verandert in de goede zin van het woord. Voordat we hier samen aan beginnen hebben we eerst een gesprek om elkaar en de situatie wat beter te leren kennen.

  • "Frauke heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te nemen. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Dit betekent een enorm ontwikkelingsproces waardoor ik veel positiever in het leven ben komen te staan!"

  • "In bijna een uur heb ik geleerd hoe voor mij onzichtbare situaties van invloed zijn geweest op mijn leven. Gelukkig heb ik nu stappen gezet om mij van deze problemen los te maken en kan ik mijn eigen leven weer leiden."

  • "Altijd heb ik de last van een ander gedragen. Nu ik dat heb teruggegeven, voelt dat als een enorme opluchting en kan ik weer vooruit."

  • "Nu pas zie ik dat ik nooit mijn plek heb durven innemen. Bedankt voor dit inzicht!"

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

placeholder

Interessant?

Ik doe opstellingen op verzoek op diverse plaatsen in Noord Nederland.

placeholder

Deelnemen?

Wil je ook met een ander oog naar je ziekte kijken, maak dan een afspraak.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie