Gezondheidsonderzoek voor bedrijven

Gezonde, gelukkige en productieve medewerkers

Het ziekteverzuim percentage kan dalen als je als ondernemer weet wat je preventief kunt doen om je medewerker gezonder te laten worden en te houden. 

Hoe boek ik een onderzoek?

Hoe boek ik een onderzoek?

We hebben diverse locaties in Noord Nederland (Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek, Zwolle, Almelo) waar we werken met thermografie. Desgewenst kan het bij 5 of meer onderzoeken ook op de eigen locatie plaatsvinden. Het is dan wel van belang dat de locatie aan bepaalde eisen voldoet.

Een thermogram wordt gemaakt met een hoogwaardige infraroodcamera (Flir) die de temperaturen aan de huid meet. Door software te gebruiken kunnen we deze beelden versturen naar de artsen die deze beelden goed kunnen interpreteren. Uw werknemer (werkneemster) krijgt dit rapport inclusief zijn beelden toegestuurd via email.

Een thermografie consult duurt ongeveer één à anderhalf uur. Na ongeveer 10 dagen krijgt de medewerker een telefonisch consult met ons. In deze afspraak gaan we in op de specifieke aandachtsgebieden die genoemd zijn in het thermogram. Aanwijzingen voor verbetering van de gezondheid wordt direct gegeven. Als het nodig is zal er een verwijzing worden gegeven naar artsen, osteopaten, chiropractors of therapeuten uit ons netwerk.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak 06-11466690

  • Je krijgt veel adviezen en inzichten waar je zelf mee aan de slag kunt. En als je dan weer komt dan zien ze of er wat veranderd is of niet. En als er wat verandert ben je er snel bij. Je kiest zelf wat je wilt en daarmee heb je zelf de regie. Doordat ik dit jaarlijks doe heb ik vertrouwen in mijn lichaam en rust in mijn hoofd.
  • Ik heb na het maken van een thermogram veel tips gehad hoe ik mijn borsten gezonder kan maken. Het voelt goed dat je zelf zoveel kunt doen om gezondere borsten te krijgen.
  • Dat droogborstelen wat De Groene Zuster altijd zegt vond ik in het begin wel een dingetje, maar het voelt zoveel beter. Mijn borsten voelen minder gespannen en ik voel me zelf een stuk zekerder. Ik zou het niet meer willen overslaan.
  • Ik kan Thermografie heel erg aanraden! Ze gebruiken geen straling, je voelt er niets van en je krijgt echte aandacht. En daarna ook de uitslag met de foto's thuis. En ze bellen je om je veel adviezen te geven of je door te verwijzen. Ik had dit allemaal niet verwacht.
  • Ik heb nog nooit zo'n gemakkelijk en pijnloos onderzoek gehad. Waarom weten vrouwen hier niet van? Super vrouwvriendelijk, dit zou iedereen moeten doen!

placeholder

Hoge verzuimkosten?

Met Medische thermografie kun je je medewerkers een preventief gezondheidsonderzoek laten doen waardoor er in een vroeg stadium aan het licht komt hoe je de medewerker kunt ondersteunen in zijn of haar gezondheid. En wordt het ook duidelijk wat zij zélf kunnen doen om gezonder te worden. Je hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden!  Dit kan op locatie in Assen, Groningen, Sneek, Hoogeveen, Zwolle en Almelo, maar in overleg ook op de eigen locatie.

placeholder

Wat doe jij voor je personeel?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie