Workshops & cursussen

Zelf aan de slag

Meedoen aan één van de workshops of cursussen zal je zelfvertrouwen, ontspanning en balans geven. Je voelt je vrij en sterk om je leven om te pakken.

Innerlijk Kind De Basis

Veel klachten hebben als oorzaak dat er iets naars gebeurd is toen je klein was. Je hebt je toen voorgenomen dat je dit nooit weer zou laten gebeuren, en hup, daar is je overtuiging geboren. Meestal ben je je van deze overtuigingen niet bewust, maar laat je je er onbewust door tegenhouden. Je leven stroomt niet zoals je het graag zou willen.

In deze workshop zetten we dit centraal en kijken we naar dit Innerlijk Kind thema. We maken veel gebruik van systemisch werk, opstellingen dus. Daarnaast werken we met geleide visualisatie en zijn we creatief bezig. We krijgen te maken met rouw, onverwerkte boosheid, angst en verdriet. Maar door het werk van deze twee dagen zul je je bevrijd voelen en zul je merken dat je hele leven er anders uitziet.

We creëren een veilige en vertrouwde plek om je Innerlijk Kind weer te ontmoeten en te laten ontspannen zodat het weer kan genieten van het leven. En dan kan jij ook weer genieten. Na deze workshop voelt het alsof je jezelf kwijt was maar ook weer gevonden hebt.

Mocht je na deze twee dagen nog niet klaar zijn met het onderzoeken van je Innerlijke Kind, dan ben je welkom op de Workshop Innerlijk Kind Het Vervolg.

Deze dagen zijn inclusief koffie, thee, lekkere versnaperingen en de lunch. Een overnachting zit er niet bij in. Mocht je willen overnachten, dan kunnen we je aan adresjes helpen.

  • "Allerlei kwartjes zijn gevallen en mijn lijf is en soort van gereset."

  • "Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding! "

  • "Frauke komt snel bij de kern van je vraag en geeft liefdevolle begeleiding. Ze heeft in een groep aandacht voor iedereen. Ze neemt de extra tijd voor je als dat nodig is of als je op dat moment een beetje hulp nodig hebt."

placeholder

Bij jou in de buurt

Workshops zijn meestal in Assen. In overleg kan kan het ook op een andere locatie.

placeholder

Meedoen aan een workshop?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat het best bij je past.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie