Workshops & cursussen

Zelf aan de slag

Meedoen aan één van de workshops of cursussen zal je zelfvertrouwen, ontspanning en balans geven. Je voelt je vrij en sterk om je leven om te pakken.

Moeder - dochter relatie

Familie-issues worden vaak van generatie op generatie doorgegeven, en zonder dat je het weet, draag je de last van een van je voormoeders. In deze workshop zetten we dit centraal en kijken we naar deze moederlijn.

Maar wat is dan de invloed van je moeder op jouw dagelijks leven?
Denk eens aan:
- Voel je je goed, of eigenlijk nooit goed genoeg?
- Kun je gelukkige relaties aangaan?
- Hoe is de relatie met je eigen kinderen?
- Verlang je zo naar rust?
- Kun of durf jij je eigen plek in te nemen?
- Hunker je naar liefde?  
- Neem je je eigen beslissingen of doe je dat wat je denkt dat er van je verwacht wordt?

Zo blijft je moeder invloed houden op jouw leven.

In deze workshop knip je de energetische navelstreng die je nog hebt met je moeder door.
We creëren een veilige en vertrouwde plek in liefde los te laten wat niet van jou is en je eigen plek in te nemen, als dochter van je moeder. Zo kun je weer ontspannen zodat je weer kan genieten van het leven. Na deze workshop voelt het alsof je jezelf kwijt was maar ook weer gevonden hebt. En ook je moeder neemt haar eigen plek weer in, als kind van haar moeder.

We werken met representanten en daardoor kun je je moeder thuis laten. Je zult merken dat er voor jullie beiden veel verandert.

Deze dag is inclusief lunch.

  • "Het voelt alsof de relatie met mijn moeder veel echter is geworden. Ik mag mijn eigen plek innemen en gewoon kind zijn. De workshop was intensief maar met fijne vrouwen waardoor het ook vertrouwd en veilig voelde. Frauke begeleidde mooi, rustig en liefdevol."

placeholder

Bij jou in de buurt

Workshops zijn meestal in Assen. In overleg kan kan het ook op een andere locatie.

placeholder

Meedoen aan een workshop?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat het best bij je past.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie