Workshops & cursussen

Zelf aan de slag

Meedoen aan één van de workshops of cursussen zal je zelfvertrouwen, ontspanning en balans geven. Je voelt je vrij en sterk om je leven om te pakken.

Reiki 1 cursus

Reiki... een cadeautje voor jezelf en anderen

Bij pijn, verwondingen of ziektes kan Reiki je verzachting bieden. Iemand die Reiki geeft, geeft universele levensenergie door. Dit heeft een helende werking en versterkt het zelfgenezend vermogen van zowel de gever als van de ontvanger.

Instinctief weten we als mens hoe het werkt, maar we zijn ons er niet meer zo van bewust. Maar als we vallen op onze knie, dan gaat direct onze hand er naar toe. Heeft een kind buikpijn, leggen we onze hand er op. Om je weer meer bewust te maken van deze oude methode en het zelf te kunnen doorgeven, geeft Leeef! deze cursus.

Deze cursus Reiki 1 duurt twee dagen en is met meerdere cursisten tegelijk. We starten we met een korte introductie over Reiki en een Reiki-inwijding waarbij je energiekanaal geopend en opgeschoond wordt. Daarna leer je een korte zelfbehandeling. Je leert natuurlijk ook de volledige behandeling van een uur. Die onderga je, maar je leert het zelf ook op een medecursist. Natuurlijk bespreken we ook de achtergronden van Reiki. Op dag 2 van de cursus leer je ook andere vormen van energiewerk.

Een Reiki cursus is echt een cadeautje voor jezelf en je omgeving.

Als je je vriend, vriendin, collega, familielid of iemand anders ook zo'n mooi cadeautje geeft en met z'n tweeën komt, krijg je zelf 25 euro korting. Geef dat bij de inschrijving even aan!

  • "Door Reiki kan ik me heerlijk ontspannen. Een behandeling is heerlijk en het brengt me weer in balans. En het mooie is: ik kan het nu ook zelf!"

  • "Fantastisch om te zien dat je door Reiki mensen echt kunt helpen en hen ook kunt verlossen van bepaalde klachten."

  • "Wat een leuke, praktische cursus. Frauke weet hoe ze Reiki toegankelijk kan maken voor iedereen. Goede afwisseling tussen informatie en oefenen. Ik vond het heel fijn dat het "zweverige" eraf gehaald werd, hierdoor kan en durf ik het gewoon toe te passen. -Inge-"

 

placeholder

Bij jou in de buurt

Workshops zijn meestal in Assen. In overleg kan kan het ook op een andere locatie.

placeholder

Meedoen aan een workshop?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat het best bij je past.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie