Workshops & cursussen

Zelf aan de slag

Meedoen aan één van de workshops of cursussen zal je zelfvertrouwen, ontspanning en balans geven. Je voelt je vrij en sterk om je leven om te pakken.

Vrouwenpower

Kracht en zachtheid kunnen heel goed samengaan. In mijn beleving is een krachtige vrouw, een vrouw die vanuit haar innerlijke bron met zachtheid en alwetendheid de wereld tegemoet treedt. Wij vrouwen, we weten zoveel, maar we geloven zo vaak niet in onszelf. In veel culturen moet de vrouw zich soms letterlijk, soms figuurlijk, verstoppen. Ze mag niet gezien worden, moet zich bedekken. En ook dat is niet voor niets. De kracht van de vrouw mag/mocht niet gezien worden. Gelukkig hebben we in onze cultuur daar al weer veel terrein gewonnen. Maar toch hebben we nog vaak de neiging om verstoppertje te spelen.

Tijdens de workshop Vrouwen Power ga je op weg om die zachte kracht in jezelf te vinden, om er weer mee in contact te komen. We stoppen met verstoppertje spelen.

Wat gaan we doen in deze twee dagen:
- Weer een verbinding leggen tussen hoofd en hart, waardoor je weer in contact komt met je innerlijke zachte kracht en van daaruit beter in contact maakt met je omgeving.

- Weer contact maken met de vrouwenlijn van jouw familie. Dit geeft inzicht in de belemmeringen die je zelf ervaart. Het laat zien of die belemmeringen wel of niet van jou zijn en geeft je de kans om ze los te laten.

- Weer leren voelen van je lichaam, je huis. Als je weer naar je lichaam kunt luisteren, neem je betere beslissingen.

De grote lijnen van het programma staan vast, maar daarbinnen is er alle ruimte om in te spelen op de thema’s die naar boven komen. Dit staat garant voor een mooie vloeiende beweging waarin iedereen zijn eigen plek mag en kan nemen.

De methode die we veel gebruiken is systemisch werk, opstellingen dus. Daarnaast zit er wat mediatie en visualisatie in en een ritueel uit het sjamanisme.

We werken alleen met opgave vooraf! Deze workshop is zonder overnachting. Wil je overnachten, dan hebben we wat B&B adresjes voor je.

placeholder

Bij jou in de buurt

Workshops zijn meestal in Assen. In overleg kan kan het ook op een andere locatie.

placeholder

Meedoen aan een workshop?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat het best bij je past.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie