Agenda

Meedoen aan een workshop?

De workshops richten zich met name op bewustwording. Dat resulteert voornamelijk in meer vertrouwen, plezier en mogen genieten.

Informatie middag over Medische Thermografie in Groningen

woensdag, 18 september 2019
15.30 - 17.00 uur
Groningen, Boerhaavelaan 28
Deelnamekosten: gratis
Heb je wel eens last van gevoelige of pijnlijke borsten? En heb je er ooit bij stil gestaan dat je daar zelf iets aan zou kunnen doen? Wil jij weten hoe het met jouw borsten gaat?
 
Op woensdagmiddag 18 september 2019 geven we een informatiemiddag over thermografie en gezonde borsten. Over wat je zelf kunt doen aan de gezondheid van je borsten. We beginnen om 15.30 bij Koning Osteopathie aan de Boerhaavelaan 28 in Groningen.
 
Tijdens deze middag vertellen we je over medische thermografie, een pijnvrije en stralingsvrije manier om de gezondheid van je borsten in beeld te brengen. Je leert hoe je je lymfedrainage kunt bevorderen door te borstelen, we vertellen je over borstweefselbehandelingen en je leert wat je nog meer allemaal zelf kunt doen om je borsten gezond te krijgen of te houden en wacht zeker niet tot je 50ste om na te denken over je borsten.
 
Dames, borsten horen geen pijn te doen!
Direct inschrijven (link opent in een nieuw venster)

Informatie middag over Medische Thermografie in Hoogeveen

zaterdag, 21 september 2019
10.00 - 11.30 uur
Centrum voor Welzijn en Gezondheid, Haagje 109 Hoogeveen
Deelnamekosten: gratis
Heb je wel eens last van gevoelige of pijnlijke borsten? En heb je er ooit bij stil gestaan dat je daar zelf iets aan zou kunnen doen? Wil jij weten hoe het met jouw borsten gaat?
 
Op zaterdagmorgen 21 oktober 2019 is er een informatie morgen over medische thermografie en gezonde borsten. Over wat je zelf kunt doen aan de gezondheid van je borsten. We beginnen om 10.00 uur.
 
Tijdens deze ochtend vertellen we je over medische thermografie, dé pijnvrije en stralingsvrije manier om de gezondheid van je borsten in beeld te brengen. Je leert hoe je je lymfedrainage kunt bevorderen door te borstelen, we vertellen je over borstweefselbehandelingen en je leert wat je nog meer allemaal zelf kunt doen om je borsten gezond te krijgen of te houden en wacht zeker niet tot je 50ste om na te denken over je borsten!
 
Dames, borsten horen geen pijn te doen! 
 
Graag opgeven in verband met het aantal stoelen ;-)
Direct inschrijven (link opent in een nieuw venster)

Dag-workshop over gezonde lifestyle in Gieten

zondag, 22 september 2019
11.30 - 17.00 uur
Gieten, het oude Postkantoor
Deelnamekosten: 25,00 euro

Deze dag over een gezonde lifestyle wordt georganiseerd door team Vital Aroma.

Op deze dag word je door Helen Norp meegenomen in je eigen lifestyle-overview, waarbij je inzicht krijgt hoe jouw leefstijl eigenlijk is en wat je kunt veranderen om gezonder te gaan leven.

Dan volgt een gezonde lunch en daarna een workshop Mindfulness door Lydia van der Helm van het Zonnepad en een workshop over medische thermografie, het pijnvrije en stralingsvrije onderzoek om inzicht te krijgen in de gezondheid van je lichaam waarbij je tips en advies krijgt wat je kunt verbeteren om gezonder te worden. Deze workshop is door Frauke Boer van Leeef! en De Groene Zuster.

Gedurende de hele dag staan de etherische oliën centraal. Je leert hoe ze je op verschillende manieren kunnen ondersteunen voor een gezondere lifestyle.

De dag kost 25 euro en is inclusief lunch en etherische olie voor mensen die een doTerra account hebben. Het kost 12,50 voor mensen zonder account. Dat is wel inclusief lunch, maar exclusief de olie.

De workshop is in Het Oude Postkantoor, Schoolstraat 17 in Gieten.

Aanmelden kan bij Helen Norp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51527015.

Direct inschrijven (link opent in een nieuw venster)

Informatie avond over Medische Thermografie en gezonde borsten in Almelo

maandag, 23 september 2019
19.30 - 21.30 uur
Almelo
Deelnamekosten: 10,00 euro
Heb je wel eens last van gevoelige of pijnlijke borsten? En heb je er ooit bij stil gestaan dat je daar zelf iets aan zou kunnen doen? Wil jij weten hoe het met jouw borsten gaat?
 
Op maandagavond 23 september 2019 geven we een informatieavond over thermografie en gezonde borsten. Over wat je zelf kunt doen aan de gezondheid van je borsten. We beginnen om 19.30 bij de Koningshoek, Slot 85 in Almelo.
 
Tijdens deze avond vertellen we je over medische thermografie, een pijnvrije en stralingsvrije manier om de gezondheid van je borsten in beeld te brengen. Je leert hoe je je lymfedrainage kunt bevorderen door te borstelen, we vertellen je over borstweefselbehandelingen en je leert wat je nog meer allemaal zelf kunt doen om je borsten gezond te krijgen of te houden.
 
Wacht zeker niet tot je 50ste om na te denken over je borsten, preventie begint nu al.
 
Dames, borsten horen geen pijn te doen!
Direct inschrijven (link opent in een nieuw venster)

Besloten Borstenavond

donderdag, 10 oktober 2019
19.30 - 21.00 uur
Smilde, Rijksweg 36
Deelnamekosten: gratis

De besloten borstenavond is een avond alleen voor vrouwen. Op deze avond is meer ruimte om je vragen kwijt te kunnen en te sparren met andere vrouwen. Er staat niets gepland, de avond loopt zoals het loopt. Het enige dat op de agenda staat: borsten

 

Voorbeelden van onderwerpen:

- hoe is het met je kaak (dmv thermografie),

- uitgebreidere vragen stellen over je thermografie onderzoek of rapport

- vragen over voeding en supplementen

- vragen over bh-gebruik,

- vragen over droogborstelen, 

- alles over gezonde leefstijl (deo, shampoos etc)

- je kunt je eigen (etherische olie) roller te maken voor een tientje,

- je kunt een snelle test doen om te weten hoe flexibel je bloedvaten zijn

- je leert meer over het nut van Omega 3 visolie

- je kunt visolie proeven en de test doen om te weten of je het nodig hebt

kortom, je kunt al je vragen stellen.

 

We doen dit soort avonden in kleine groepen van maximaal 8 vrouwen. Opgave daarvoor is noodzakelijk.

De avond is gratis, maar een olie roller maken kost een tientje.

Direct inschrijven (link opent in een nieuw venster)

Doe inspiratie op

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie