Siliconen borstimplantaten

Ziek worden van je borstimplantaten?

Het gebeurt vaker dan je denkt en het is meetbaar in je lichaam. Maar gelukkig zijn er ook oplossingen.  

Ziek van borstimplantaten

Ziek van je siliconen borstimplantaten?

Afgelopen jaren is er in de media veel aandacht besteed aan de veiligheid van siliconen borstimplantaten. Zijn ze veilig of niet? Plastisch chirurgen en fabrikanten stellen dat de implantaten veilig zijn, maar de gezondheidsklachten van vele vrouwen met borstimplantaten doen anders vermoeden. Tot voor kort kon je als vrouw met implantaten nergens terecht met je verhaal. Het probleem werd vaak afgedaan als dat het tussen de oren zit. Maar daar gaat nu verandering in komen.

Hoe veilig zijn borstimplantaten?

Vroeg of laat gaan alle borstimplantaten lekken (rupture) of zweten (gelbleed). Het tijdstip waarop de aftakeling van je implantaten begint is afhankelijk van de kwaliteit van het implantaat en de wijze waarop je lichaam reageert op lichaamsvreemde materialen.  Bij het lekken en zweten van de borstimplantaten wordt het materiaal door het lichaam afgebroken en komen er kleine siliconenmoleculen los van het implantaat en die gaan door het lichaam zwerven. Deze deeltjes bevatten veel giftige stoffen die dan vrij komen in het lichaam. Het lichaam kan die gevaarlijke deeltjes niet wegwerken en hierdoor krijg je gezondheidsklachten. Alleen liep je als vrouw met deze klachten tegen de muren van onbegrip. Het was niet meetbaar, dus er was niks aan de hand.

Bij het produceren van siliconen en saline borstimplantaten wordt er in het productieproces gebruik gemaakt van onder andere het giftige metaal Platina. Hierdoor wordt de vloeibare inhoud van implantaten meer pudding-achtig. Ook deze moleculen komen vrij als de implantaten zweten of lekken. Het lichaam kan ze niet goed kwijt en daardoor wordt de hoeveelheid Platina in je bloedbaan hoger en hoger en zo vergiftig je jezelf. Een hele slechte zaak dus. Maar er is goed nieuws: Er is nu een test waarmee je de hoeveelheid Platina in je bloed kunt meten door een simpele haartest. Hiermee kun je dus zien of je implantaten al lekken of zweten of nog niet.

Check de veiligheid van jouw implantaten met de Platina haartest (Platinum screen)

Door met regelmaat te controleren hoeveel Platina je in je hebt, kun je op tijd ingrijpen als je ziet dat de waarden stijgen. Dan kun je op een vroeg tijdstip besluiten om je implantaten te laten verwijderen. Maar ook als je nu klachten hebt en wilt weten of dat door je implantaat komt, dan kun je zien of je een verhoogde waarde van Platina in je hebt. Platina krijg je namelijk niet zomaar binnen, dat is direct gerelateerd aan de aftakeling van siliconen implantaten. Vrouwen zonder borstimplantaten hebben een te verwaarlozen hoeveelheid Platina in hun lichaam.

Deze Platina haartest is ontwikkeld door een Nederlands bedrijf. Ik ben heel blij dat zij deze test hebben ontwikkeld en daardoor dragen zij bij aan mijn missie om vrouwen te helpen gezondere borsten te krijgen. Je kunt via deze website dus zo'n test aanvragen. Volledig anoniem, niemand anders dan jij krijgt jouw gegevens te zien.

 

placeholder

Ziek door borstimplantaten?

Met de Platina haartest kun je controleren of jouw borstimplantaten nog heel zijn en of ze zweten. Als je Platinagehalte verhoogd is, dan weet je dat ze aan het aftakelen zijn.

Bestel je haartest.

placeholder

Persoonlijke begeleiding

Samen zullen we jouw situatie bespreken en op zoek gaan naar de meest passende weg naar herstel.

Contact

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie