Siliconen borstimplantaten

Ziek worden van je borstimplantaten?

Het gebeurt vaker dan je denkt. Moeten ze er uit? Kunnen ze blijven zitten? Wat kun je zoal zelf doen? 

Centrum voor begeleiding

Eindelijk een plek waar je terecht kunt voor begeleiding bij problemen met borstimplantaten

Het is goed om te weten dat mijn collega's en ik er zijn om je te helpen om te herstellen. We gaan natuurlijk jouw situatie met je bespreken en zullen je de weg naar herstel wijzen. Denk onder andere aan ontgiften van zware metalen, voeding en supplementen om je immuunsysteem weer op orde te krijgen, maar we zullen het ook over explantatie hebben, het verwijderen van je implantaten. De enige manier naar genezing en herstel is het weghalen van de bron van de vergiftiging, explantatie dus. Omdat dit niet niks is zullen we je natuurlijk ook mentaal en emotioneel begeleiden als dat nodig is.

Er is dus eindelijk een plek waar je gehoord en gezien wordt met problemen rond borstimplantaten. Als je klachten hebt, als je nadenkt over explantatie, als je ze al hebt laten verwijderen, als je van je klachten af wilt, als je het even niet meer ziet zitten, noem maar op. Je bent bij ons in goede handen.

Live of via online verbinding

We spreken graag live af om te sparren en je te behandelen. Maar qua afstand of tijdstip is dat niet altijd handig. Daarom hebben we ook de mogelijkheid om online met je af te spreken voor het begeleidende en coachende stuk en je door te verwijzen naar vertrouwde behandelaars in jouw buurt. Dat maakt dat je waar dan ook in Nederland gewoon bij ons terecht kunt.

Samenwerking met experts

We kunnen natuurlijk niet alles zelf, daarom hebben we contacten met diverse experts waar we je ook naar kunnen doorverwijzen. Zo weten we dat je goed terecht komt. Maar onderschat het niet, het is een traject van maanden. We helpen je ook om vol te houden.

placeholder

Ziek door borstimplantaten?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Ik help je graag.

placeholder

Maak een afspraak

Er is nu eindelijk een plek waar je gehoord en gezien wordt als het gaat om problemen rond borstimplantaten.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie