Over Leeef!

De optimale kwaliteit van leven

Leeef! draait volledig om jou. Ik help je graag een bewuste vrouw worden. Samen vinden we jouw energie, kracht, inzicht, zelfvertrouwen en ontspanning.

Over Leeef!

Leeef! is een centrum voor bewuste vrouwen. Voor vrouwen die niet willen blijven hangen in wat hen overkomt, maar die kiezen voor vooruitgang en die zelf weer aan het roer van hun leven gaan staan. Als jou dit aanspreekt, kan ik jou helpen. Vrouwen met borstklachten en veel onbegrepen klachten gingen je al voor. Als je niet weet of ik je kan helpen, stuur dan een mailtje of bel gerust. Een belletje kost niks.

Leeef! zet zich in om vrouwen bewust te maken van hun gezondheid en voor veel vrouwen is dat de borstgezondheid. Hoe meer je zelf doet om de borsten gezond te houden, hoe minder klachten je vaak krijgt. Een hele hoop dingen die je zelf kunt doen leg ik je in deze website uit. Borstweefselbehandelingen geef ik sinds januari 2016 en dat levert veel vrouwen rust op. Minder klachten rond de menstruatie en minder pijn en minder knobbels. Vrouwen hebben rust als ze weten hoe het met de gezondheid van hun borsten is.

Het is echt helemaal Leeef! om mensen bewust te maken van ingesleten patronen in hun leven en hoe die patronen van invloed zijn op jou en je gezin. Waarom het loopt zoals het loopt, en hoe je dat kunt veranderen. En voor vrouwen die meer willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling is een aantal workshops ontwikkeld waardoor je inzichten krijgt en uiteindelijk meer ontspannen door het leven kunt gaan.  Ik wil je uitnodigen om voluit te leven; Leeef!

Leeef! is opgericht in 2010 door Frauke Boer en werkt inmiddels op verschillende locaties in Noord en Oost Nederland.

 

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie