Over Leeef!

De optimale kwaliteit van leven

Leeef! draait volledig om jou. Ik help je graag een bewuste vrouw worden. Samen vinden we jouw energie, kracht, inzicht, zelfvertrouwen en ontspanning.

Over Leeef!

Leeef! is een centrum voor bewuste vrouwen. Voor vrouwen die niet willen blijven hangen in wat hen overkomt, maar die kiezen voor vooruitgang, voor gezondheid, voor eigen keuzes en die zelf weer aan het roer van hun leven gaan staan. Als jou dit aanspreekt, kan ik jou helpen. Vrouwen met borstklachten en veel onbegrepen klachten gingen je al voor. Als je niet weet of ik je kan helpen, stuur dan een mailtje of bel gerust. Een belletje kost niks.

Leeef! zet zich in om vrouwen bewust te maken van hun gezondheid en voor veel vrouwen is dat de borstgezondheid. Hoe meer je zelf doet om de borsten gezond te houden, hoe minder klachten je vaak krijgt. Een hele hoop dingen die je zelf kunt doen leg ik je in deze website uit. Borstbehandelingen geef ik sinds januari 2016 en dat levert veel vrouwen rust op. Sinds 2019 zijn deze behandelingen standaard in combinatie met Manuele Lymfedrainage en indien nodig met Littekenbehandelingen. Deze behandelingen worden vaak ondersteund met natuurgeneeskundige of energetische therapie. Gevolg: minder klachten rond de menstruatie, minder pijn, minder gevoelige littekens en minder last van knobbels en bobbels. Vrouwen hebben rust als ze weten hoe het met de gezondheid van hun borsten is.

Ook voor vrouwen met Breast Implant Illness (BII) staat Leeef! klaar om hen te begeleiden in het traject voor explantatie of juist daarna in het herstel, het behandelen van het litteken, de lymfedrainage, het ontgiften en beter worden. 

Leeef! is opgericht in 2010 door natuurgeneeskundig- en energetisch therapeut Frauke Boer. Zij is tevens Holistisch Borsttherapeut en werkt inmiddels op verschillende locaties in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Ik werk samen met andere deskundigen waarbij ik bijna landelijke dekking heb in de behandelingen en consulten.

Ik ben door de week elke dag bereikbaar van 8.30 uur tot 18.00 uur. Bel, mail, app en dan hebben we contact. Mocht ik nu niet opnemen, dan ben ik over het algemeen bezig met behandelingen of thermografie. Spreek dan in, dan kan ik je op een moment terug bellen. 

 

placeholder
placeholder

Zorgen over je borsten?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat het best bij je past.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie