Over Leeef!

De optimale kwaliteit van leven

Leeef! draait volledig om jou. Ik help je graag een bewuste vrouw worden. Samen vinden we jouw energie, kracht, inzicht, zelfvertrouwen en ontspanning.

Wie is Frauke?

Frauke is Medisch thermograaf, NLP-master en coach, reiki-master, yoga-docent en energetisch therapeut. Ze blijft zich voortdurend ontwikkelen en heeft aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van HBO Medische Basiskennis, Borstweefselbehandeling, Manuele Lymfedrainage, Bach bloesemremedies, Systemisch werk, Healing Touch, magnetiseren en intuïtieve ontwikkeling. Bovendien beschikt ze over de nodige mensenkennis, levenservaring en intuïtie.

Uit ervaring weet Frauke dat, door persoonlijke ontwikkeling, je met meer plezier en energie kunt leven en meer kan genieten. Vandaar de naam Leeef!

Betrokken

Luisteren is voor mij belangrijk om tot de kern van de vraag te komen. Gehoord en gezien worden is een eerste stap naar vertrouwen tussen jou en mij.

Verrassend en creatief

Ik zoek voor de persoon met wie ik werk altijd de beste oplossing en neem daarin alle vrijheid. Zoals geen mens gelijk is, is ook geen aanpak gelijk.

Helder

Heldere communicatie is essentieel. Je hebt bij mij alle ruimte om vrijuit te spreken. Als we duidelijk naar elkaar zijn, kunnen we elkaar beter begrijpen.

Betrouwbaar

Vooral voor jou is het hebben van een betrouwbare gesprekspartner belangrijk. Voor mij is vertrouwen en eerlijkheid het hoogste goed. Ik zal me volledig open opstellen en eerlijk zijn tegenover jou.

Verbinding

Verbinding met jezelf en met de ander is wat ik voor ogen heb. Ik vind het belangrijk om vanuit die verbinding te werken aan jouw vraag. Zo kunnen wij samen aan een oplossing werken.

Professioneel in het meeleven

Professioneel en warm, met een lach en met een traan; het warme gevoel van een goede vriendin. 

Ik zal er alles aan doen om je te ondersteunen wanneer jij het nodig hebt!

Doe inspiratie op

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie