Over Leeef!

De optimale kwaliteit van leven

Leeef! draait volledig om jou. Ik help je graag een bewuste vrouw worden. Samen vinden we jouw energie, kracht, inzicht, zelfvertrouwen en ontspanning.

Wie is Frauke?

Ik word echt blij als ik merk dat ik verbinding heb met degene met wie ik werk en als ik merk dat ik een bijdrage kan leveren aan het proces bij iemand. Met hart en ziel zet ik me in, ben ik beschikbaar voor je. En dat levert een mooie samenwerking op in het werken aan jouw gezondheid.

Maar hoe ben ik hier gekomen?

Toen mijn moeder borstkanker kreeg vond ik dat er nogal wat hiaten zaten in de zorg. Ik besloot om vrouwen met borstkanker op hun pad te gaan helpen, met coaching, met het formuleren van vragen, met het voorbereiden van gesprekken etc. Onderweg kreeg ik de vraag of ik niet een opleiding tot Borstweefseltherapeut wilde gaan doen. Er waren immers zoveel vrouwen met borstproblemen en die moesten allemaal ver reizen voor een behandeling. Toen ik de opleiding klaar had wist ik dat ik de switch ging maken naar preventie. En dat is wat ik nu doe, met onder andere Medische Thermografie, Borstweefselbehandelingen en Manuele Lymfedrainage. Ik help vrouwen om hun borsten weer gezonder te maken en ook zo te houden. Maar niet alleen borsten, het gaat over de gezondheid van je hele lichaam. Ik help je om je immuunsysteem te versterken en daar weer vertrouwen in te krijgen. Met thermografie laat ik je de onderlinge verbanden zien tussen oorzaken en gevolgen in je lichaam.

Een mooi middel wat ik heel graag inzet is het mooie levenselixer Omega 3 van Eqology. Maar dat niet alleen, ik leer je op een andere manier te kijken naar de situatie en help je om met meer humor, energie en zelfvertrouwen je leven weer in balans te krijgen. Zodat je zelf richting kunt geven aan je leven en zijn wie je wilt zijn? Mijn stijl is persoonlijk, eerlijk en oprecht. 

Ik geloof er in dat als we met zijn allen veel meer werken aan preventie, dat we wérkelijk bezig zijn met gezondheidszorg in plaats van ziekenzorg. Voorkómen is beter dan genezen!!

Life is not about waiting for the storms to pass, it's about learning how to dance in the rain.

Dit is wat ik belangrijk vind: 

Echte betrokkenheid

Luisteren is voor mij belangrijk om tot de kern van de vraag te komen. Gehoord en gezien worden is een eerste stap naar vertrouwen tussen jou en mij. Zonder betrokkenheid kan ik niet goed werken. Door die betrokkenheid kan ik je helpen bewust te worden van de mogelijkheden zodat jij goede keuzes kunt maken.

Liefdevolle begeleiding

Ik herken het belang van echte aandacht en liefdevolle begeleiding. Dat maakt dat je weet dat je er mag zijn en dan zelf gemakkelijker verder komt.

Helder en duidelijk

Heldere communicatie is essentieel. Je hebt bij mij alle ruimte om vrijuit te spreken. Als we duidelijk naar elkaar zijn, kunnen we elkaar beter begrijpen. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg.

Betrouwbaar

Vooral voor jou is het hebben van een betrouwbare gesprekspartner belangrijk. Voor mij is vertrouwen en eerlijkheid het hoogste goed. Ik zal me volledig open opstellen en eerlijk zijn tegenover jou.

Verbinding

Verbinding met jezelf en met de ander is wat ik voor ogen heb. Ik vind het belangrijk om vanuit die verbinding te werken aan jouw vraag. Zo kunnen wij samen aan een oplossing werken.

Professioneel in het meeleven

Professioneel en warm, met een lach en met een traan; het warme gevoel van een goede vriendin. 

Ik zal er alles aan doen om je te ondersteunen wanneer jij het nodig hebt! Dat houdt in dat je altijd kunt bellen, appen of mailen. Neem ik niet op, dan bel ik je terug. Door de uitgebreide nazorg die je krijgt voelt het voor velen dat je meer krijgt dan waar je voor kwam.

 

Mijn achtergrond: Medisch thermograaf, NLP-master en coach, reiki-master, yoga-docent en energetisch therapeut. Ik blijf me voortdurend ontwikkelen en heb aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van HBO Medische Basiskennis, Borstweefselbehandeling, Manuele Lymfedrainage, Bach bloesemremedies, Systemisch werk, Healing Touch, magnetiseren en intuïtieve ontwikkeling. Bovendien beschik ik over de nodige mensenkennis, levenservaring en intuïtie.

Doe inspiratie op

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie