Over Leeef!

De optimale kwaliteit van leven

Leeef! draait volledig om jou. Ik help je graag een bewuste vrouw worden. Samen vinden we jouw energie, kracht, inzicht, zelfvertrouwen en ontspanning.

Tarieven

 Tarieven 2023

 25,00  Online natuurgeneeskundig consult, per kwartier

 50,00  Kort natuurgeneeskundig consult, energetische behandeling of psychotherapie, maximaal 30 minuten

 85,00  Natuurgeneeskundig consult, energetische behandeling of psychotherapie, max 75 minuten

 85,00  Consult omtrent implantaten, max 75 minuten, kan eventueel ook online

 85,00  Borstbehandeling (inclusief Manuele Lymfedrainage, littekenbehandeling of tapen) max 75 minuten

 65,00  Borst Lymfedrainage behandeling inclusief tapen, max 45 minuten

 De tarieven voor medische thermografie vind je op de site van De Groene Zuster 

 

Wilt u een (telefoon)gesprek, een Zoomconsult of een advies die langer duurt dan 15 minuten, dan wordt per kwartier een online consult in rekening gebracht.

Belafspraken duren voor een borstonderzoek ongeveer een kwartier en voor een vrouwenonderzoek of full body ongeveer een half uur. Heeft u meer behoefte aan persoonlijk advies dan kunnen we op een later moment een online consult afspreken. Deze rekent u per kwartier af.

 

Belangrijk om te weten:

Annuleren van behandelingen is tot een dag van tevoren geen probleem. Annuleren op dezelfde dag of vergeten afspraken worden volledig doorberekend.

Betaling geschiedt per pin.

Bij zakelijke consulten komt hier nog BTW overheen.

 

RBCZ: kwaliteitskeurmerk

Ik heb een licentie van de RBCZ. Dit is een onafhankelijke instituut, dat dienst­verleners in de gezond­heidszorg beoordeelt op opleiding en praktijkvoering. De licentie kun je zien als een kwaliteits­keurmerk voor behandelaars en artsen in de complementaire gezond­heidszorg. Het staat garant voor een bepaalde kwaliteit van zorg in opleiding, bijscholing en praktijk­voering. Door het lidmaatschap van de RBCZ weet jij als client dat de praktijk een vertrouwd adres is. Tevens betekent het dat de therapeut onder­hevig is aan klacht- en tuchtrecht.

In de link vind je een beknopt overzicht van de vergoedingen voor alternatieve genees­wijzen door Nederlandse verzekeraars. Vergoeding Alternatieve geneeswijzen zorgverzekering | Consumentenbond. Wil je meer informatie, neem dan contact op met je eigen verzekeraar.

  

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten, het CAT en bij de VBAG, de Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijzen.

Omdat ik als A-therapeut ben aangesloten bij de erkende beroeps­vereniging VBAG en de CAT is bij de meeste verzekeraars vergoeding mogelijk via het aanvullende verzekerings­pakket. Het gaat om een natuur­geneeskundig consult of energetische behandeling, prestatiecode 24005 (natuur­geneeskunde) of 24012 (Energetische (eclectische) therapie) of psychotherapie, prestatiecode 24504 (VBAG NLP). Hoe hoog de vergoeding is, is afhankelijk van je soort polis. Neem voorafgaand aan het consult of de behandeling contact op met je eigen verzekeraar als je hier vragen over hebt. 

 

Vergoedingen

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan het zijn dat jouw consult of behandeling vergoed wordt. Kijk vooraf in je polisvoorwaarden wat wel en niet vergoed wordt ten aanzien van alternatieve geneeswijzen. 

Wat wordt er niet vergoed? Dat zijn groepsbehandelingen en consulten voor: preventie, welbevinden en/of zelfontplooiing, Wellness, ontspanning, coaching, sociaal-maatschappelijke dienstverlening (waaronder relatietherapie, behandeling van school gerelateerde problemen), schoonheidsbevordering, het geven van voedingsadviezen en bewegingsvoorlichting (trainen, afvallen, sporten), gezond blijven, life extension in verband met gewichtsproblemen (zonder medische klachten) of andere soortgelijke ondersteuning. Ook behandelingen uit wellness of preventie-oogpunt worden niet vergoed.

Thermografie valt onder de preventie. Dit maakt dat thermografie nog niet vergoed wordt. 

 

Klacht- en Tuchtrecht Wkkgz

In geval van een klacht, kun je de hieronder beschreven stappen ondernemen:

  1. Het is belangrijk om je onvrede of klacht eerst met samen te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en kom je er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt. Is het moeilijk je onvrede onder woorden te brengen? Probeer het dan op te schrijven en leg dit dan aan Frauke voor. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten en het probleem de wereld uit te helpen. Meestal lost een goed gesprek met je therapeut je onvrede of klacht op.
  2. Als dit toch niet het gewenste resultaat heeft, kun je contact opnemen met de Klachten­functionaris van de Geschillencommissie. Deze ondersteunt jou bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onder­zoeken van oplossingen. Samen met jou wordt gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld. De klachten­functionaris is gratis en onafhankelijk. Klachtenfunctionaris: Quasir. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 4844 5538
  3. Als het nu nog niet heeft geleid tot het door jou gewenste resultaat, dan is er de mogelijkheid van een Geschillen­instantie. De klachten­functionaris kan je daarbij helpen. Deze geschillen­commissie is onafhankelijk van alle partijen en gespecialiseerd in de complementaire zorg. Een uitspraak van de geschillen­commissie over jouw klacht (geschil) is bindend, zowel voor jou als voor de therapeut. Een geschil indienen bij de geschillen­commissie kost €52,50. Dit bedrag krijg je terug als je in het gelijk wordt gesteld. De geschillen­commissie doet binnen 6 maanden uitspraak over jouw klacht.

Geschillencommissie van de VBAG. Gebruik deze link: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen 

Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten van het CAT. Dan gebruik je deze link: GAT | Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (gatgeschillen.nl) 

 

En voor thermografie ben ik aangesloten bij de IAMT.

 

KvK nummer: 01164185

BTW nummer: NL001754019B70

 

Logo RBCZ Logo CAT Logo CAT Logo CAT

 

 

placeholder
placeholder

Zorgen over je borsten?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat het best bij je past.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie