Over Leeef!

De optimale kwaliteit van leven

Leeef! draait volledig om jou. Ik help je graag een bewuste vrouw worden. Samen vinden we jouw energie, kracht, inzicht, zelfvertrouwen en ontspanning.

Tarieven

Bij Leeef! vinden we het belangrijk dat iedereen aanvullende zorg binnen handbereik heeft, ook als je het financieel niet zo gemakkelijk hebt. Kun je niet het voorgestelde tarief betalen? Dan geef je wat jij wilt geven voor een consult of behandeling. Dat kan in geld zijn, maar ook een andere tegenprestatie is bespreekbaar. Dit bespreken we voorafgaand aan de behandeling, het consult of de workshop. 

 

Tarieven 2019

 60,00  Consult of energetische behandeling (max 1-1,5  uur)

 75,00  Borstweefselbehandeling (max 1,5 uur) 

 45,00  Manuele Lymfedrainage (max 45 min - 1 uur)

 75,00  Een opstelling met jouw thema/vraag 

 25,00  Representant voor een dagworkshop Opstellingen

 15,00  Representant voor een avondworkshop Opstellingen

De tarieven voor medische thermografie vind je op de site van De Groene Zuster

 

Workshops:

  95,00 1 daagse workshops (tenzij anders vermeld in de agenda)

175,00 2 daagse workshops

175,00  Reiki I cursus

175,00  Reiki II cursus

350,00  Reiki III cursus, bestaat uit twee delen

 

Tarieven gelden voor locatie Assen en Smilde. Voor andere locaties kan een toeslag berekend worden.

 

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten, het CAT

En ik ben aangesloten bij de Wkkgz, voor klachten. Hier is ook een Geschillencommissie, de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten, het GAT

 

 

 

 

Doe inspiratie op

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie