Borstgezondheid

Voor gezonde en pijnvrije borsten

Thermografie, borstweefselbehandelingen, lymfedrainage, littekenbehandelingen en leefstijladvies om je borsten zacht, soepel en pijnvrij te houden. 

Waarom zou je Omega 3 gebruiken?

Aandacht voor bewegen, goede voeding en anti-veroudering neemt toe. Anderzijds hebben we steeds meer te kampen met chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en obesitas. Studies tonen aan dat een goede balans tussen Omega 3 en Omega 6 cruciaal is voor een goede gezondheid. 

EEN GEZONDE BALANS tussen Omega 6 en Omega 3 is een van de belangrijkste schakels voor gezondheid en het beperken of voorkomen van chronische ziekten.  

De Omega 6 - Omega 3 verhouding in het typische westerse dieet ligt tussen 10:1 en 20:1 en soms nog wel hoger. Dit betekent dat we tot 20 keer meer Omega 6 vetzuren binnen krijgen dan Omega 3 vetzuren. Een Omega 6 - Omega 3 verhouding van 5:1 of liever nog 3:1 is van belang voor normale lichaamsfuncties.

Waar is het goed voor?

Goed voor het hart

Goed voor de hersenen

Goed voor het zicht

Goed voor het immuunsysteem

Goed voor bloeddruk en triglyceriden level

Goed voor de spierfunctie

Maar wat voor mij net zo belangrijk is, is de afvalverwerking vanuit de cel. En die kun je verbeteren door het gebruik van een hoog gedoseerde Omega 3. Voldoende Omega 3 in je bloed zorgt ervoor dat de celwand beter doorlaatbaar wordt. Daardoor kunnen de voedingsstoffen er beter in en de afvalstoffen er beter uit. Wat er gebeurt als je eerst je cellen eens de tijd geeft om te herstellen door het gebruik van hoog gedoseerde Omega 3, is dat je cellen de voedingsmiddelen weer gaan opnemen. Als de cellen zo verkrampt zijn dat ze dat niet meer kunnen, dan merk je ook dat het gebruik van supplementen niet zoveel zoden aan de dijk zet. Als je weer genoeg Omega 3 in je bloed hebt, dan gaan je cellen weer opnemen en wordt je gezonder. Deze functie maakt dat voldoende Omega 3 in je bloed zeer ontstekingsremmend werkt. En dat helpt weer om de ontwikkeling van chronische ziekten tegen te gaan.

 

placeholder

Bij jou in de buurt

Thermografie kun je doen in heel Nederland. In het Noorden is het in Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek, Zwolle/Zalk, Arnhem/Westervoort en Almelo. Mocht je dit te ver weg vinden, kijk dan eens op de website van De Groene Zuster, daar staan alle locaties op. 

Alle locaties van De Groene Zuster

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie