Energiewerk

Ontspannend en pijnverlichtend

Energiewerk werkt altijd ontspannend en pijnverlichtend en geeft je daarna meer energie. Je voelt je daarna een stuk beter!

Energiewerk

Borstbehandeling met energie

Alles bestaat uit energie, ook wij zijn energie. Fysieke, spirituele en mentaal-emotionele klachten of trauma's die wij ervaren zijn ook energie, deze blokkeren echter de doorstroming. Ook kunnen chemo, bestraling en narcose na (borst)kanker blokkades veroorzaken. Deze blokkades zijn door een energetisch therapeut goed te behandelen. 

Welke soort behandelingen worden ingezet?

Deze blokkades behandel ik met behulp van:

Healing Touch, Reiki, Magnetiseren, Massage, Bachbloesems, Celzouten of edelstenen.

De behandeling is vaak heel intuïtief. Tijdens de behandeling al merk je vaak dat er meer ontspanning komt. Bij de één is het benoemen van de blokkade zelfs al voldoende om inzicht te geven en de blokkade op te lossen. Bij een ander zijn lichaam en geest zodanig geblokkeerd dat het werken met Healing Touch, Reiki of Magnetiseren een goede, zachte en liefdevolle optie is.

Loslaten van emoties

Emoties worden opgeslagen in het lichaam. En ook onze borsten zijn opslagplaatsen voor allerlei trauma's, vanuit de pubertijd, vanuit de relatie met een van de ouders, op gebied van de liefde, noem het maar. Borsten zijn een hele veilige plek om emoties op te slaan, ver weg van de vitale organen. Dat maakt dat zowel het lichaam als de geest ontspant en dat er negatieve energie wordt afgevoerd. Oude vastgezette trauma's kunnen worden losgelaten en dan ervaar je dat er zowel in je lichaam maar ook in je emotie vrijheid ontstaat. Het loslaten van emoties is net zo belangrijk als de fysieke behandeling van de borsten.

  • "De diverse vormen van massage zijn onder de vakkundige handen van Frauke heerlijk (en helend) om te beleven."

  • "Alleen de voetmassage is al een beleving op zich! Je wordt liefdevol gewiegd en komt heerlijk in ontspanning."

  • Soms komt er iets van verdriet boven, bij Frauke mag het er zijn. Haar liefdevolle behandeling hielp mij verder. 

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde, Assen, Groningen, Hoogeveen, Drachten, Zwolle en Almelo. 

placeholder

Fysiek of emotioneel in de knel?

Ik maak graag een afspraak om je te behandelen. Ook als je borstkanker hebt gehad, dan werkt dit erg prettig en helend.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie