Energiewerk

Ontspannend en pijnverlichtend

Energiewerk werkt altijd ontspannend en pijnverlichtend en geeft je daarna meer energie. Je voelt je daarna een stuk beter!

Energiewerk

Energetische behandeling (ook van de borsten)

Alles bestaat uit energie, ook wij zijn energie. Fysieke, spirituele en mentaal-emotionele klachten of trauma's die wij ervaren zijn ook energie, deze blokkeren echter de doorstroming. Ook kunnen chemo, bestraling en narcose na (borst)kanker blokkades veroorzaken. Deze blokkades zijn door een energetisch therapeut goed te behandelen. 

Welke soort behandelingen worden ingezet?

Deze blokkades behandel ik met behulp van: Bachbloesem remedies, EEN Energetica, Celzouten, edelstenen maar ook Healing Touch, Reiki en magnetiseren.

De behandeling is vaak heel intuïtief. Tijdens de behandeling al merk je vaak dat er meer ontspanning komt. Bij de één is het benoemen van de blokkade zelfs al voldoende om inzicht te geven en de blokkade op te lossen. Bij een ander zijn lichaam en geest zodanig geblokkeerd dat het werken met Healing Touch, Reiki of Magnetiseren een goede, zachte en liefdevolle optie is.

Loslaten van emoties

Emoties worden opgeslagen in het lichaam. En ook onze borsten zijn opslagplaatsen voor allerlei trauma's, vanuit de pubertijd, vanuit de relatie met een van de ouders, op gebied van de liefde, noem het maar. Borsten zijn een hele veilige plek om emoties op te slaan, ver weg van de vitale organen. Door energetische behandeling ontspant zowel het lichaam als de geest en wordt er negatieve energie afgevoerd. Oude vastgezette trauma's kunnen worden losgelaten en dan ervaar je dat er zowel in je lichaam maar ook in je emotie vrijheid ontstaat. Het loslaten van emoties is net zo belangrijk als de fysieke behandeling van de borsten. Natuurlijk worden niet alleen borsten behandeld, ook zonder klachten aan je borst kun je kiezen voor energetische behandelingen.

  • "De diverse vormen van massage zijn onder de vakkundige handen van Frauke heerlijk (en helend) om te beleven."

  • "Alleen de voetmassage is al een beleving op zich! Je wordt liefdevol gewiegd en komt heerlijk in ontspanning."

  • Soms komt er iets van verdriet boven, bij Frauke mag het er zijn. Haar liefdevolle behandeling hielp mij verder. 

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde, Assen, Groningen, Hoogeveen, Sneek, Zwolle en Almelo. 

placeholder

Fysiek of emotioneel in de knel?

Ik maak graag een afspraak om je te behandelen. Ook als je borstkanker hebt gehad, dan werkt dit erg prettig en helend.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie