Borstgezondheid

Voor gezonde en pijnvrije borsten

Thermografie, borstweefselbehandelingen, lymfedrainage en leefstijladvies om je borsten zacht, soepel en pijnvrij te houden. 

Omega 3 voor gezonde borsten

In onze huidige maatschappij gebruiken we veel meer Omega 6 (pakjes, zakjes, koekjes, eigenlijk zit het in alles wat je niet zelf maakt) dan goed voor ons is. Hierdoor is de verhouding van Omega 3 : Omega 6 ernstig uit balans en kunnen ontstekingen vat krijgen op ons lijf. Door het gebruik van Omega 3 kun je die balans verbeteren en kun je gezondere borsten krijgen (en een gezond lichaam). Hieronder leg ik uit hoe dat werkt.

Wat zijn gezonde borsten eigenlijk? Dat zijn borsten die geen pijn doen, geen knobbels hebben en waarvan de afvoer van afvalstoffen optimaal is. Afvoer van afvalstoffen is van levensbelang voor ons lichaam. Als we de afvalstoffen niet kwijt kunnen, dan vervuilt ons lichaam en levert dat ontstekingen op die van kwaad tot erger gaan. Let op, elke tumor is ooit als ontsteking begonnen. Dit laat natuurlijk direct het belang zien van het bestrijden van ontstekingen.

Natuurlijk is het belangrijk om handmatig je lymfe afvoer te stimuleren. Bij De Groene Zuster leer je daarom over het effect van borstelen, masseren, regelmatig de bh uit doen. Daardoor gaat het lymfesysteem beter stromen en kun je je afvalstoffen kwijt raken.

Maar wat net zo belangrijk is is de afvalverwerking vanuit de cel. En die kun je verbeteren door het gebruik van een hoog gedoseerde Omega 3. Omega 3 staat natuurlijk bekend om de feiten dat het goed is voor hart- en bloedvaten en de hersenen, maar wat het ook doet is de celwand beter doorlaatbaar maken. Daardoor kunnen de voedingsstoffen er beter in en de afvalstoffen er beter uit.  Wat er gebeurt als je eerst je cellen eens de tijd geeft om te herstellen door het gebruik van hoog gedoseerde Omega 3, is dat je cellen de voedingsmiddelen weer gaan opnemen. Als de cellen zo verkrampt zijn dat ze dat niet meer kunnen, dan merk je ook dat het gebruik van supplementen niet zoveel zoden aan de dijk zet. Als je weer genoeg Omega 3 in je bloed hebt, dan gaan je cellen weer opnemen en wordt je gezonder. Ik dacht eerst dat ik er met het gebruik van lijnzaad, lijnzaadolie, walnootolie etc wel zou komen, helaas. Na een hoog gedoseerde Omega 3 voelde ik mijn lichaam pas weer in balans komen.

Waar moet je op letten als je kiest voor een goede Omega 3?

- Zorg voor een hoge dosering EPA en DHA, van minimaal 1000 mg per dag, waarvan liever meer DHA dan EPA

- Let op, vloeibare Omega 3 is minder bewerkt en wordt minder snel ranzig dan Omega 3 in capsules.

- Zorg voor een supplement dat MSC gecertificeerd is (Het Msc keurmerk geeft aan dat het om duurzaam gevangen vis gaat, dat er net zoveel vis wordt uitgezet als wordt gevangen)

- En wil je echt weten of het werkt, dan kun je voordat je start een bloedtest doen en na een aantal maanden weer. Dan zie je echt het verschil. Want meten is weten.

Ook voor mensen met borstkanker zou het goed zijn. Het zou de groei van de tumor beperken, de uitzaaiingen naar andere organen en de kans op overleving vergroten. Lees hier meer over in de publicatie hierover Borstkanker en Omega 3 op Pubmed

Ik werk zelf met Omega 3 van Eqology, dat is denk ik de beste Omega 3 olie ter wereld. Hoog gedoseerd, vloeibaar, gezuiverd van schadelijke stoffen en het heeft het Msc keurmerk. Daarnaast is er een bloedtest beschikbaar zodat je weet of je het nodig hebt of niet. Zijn jouw bloedwaarden goed genoeg? Dan krijg je je geld terug.

Hieronder zie twee thermografie beelden van de borsten van een dame uit onze praktijk. Er zit een half jaar tussen de foto's. Misschien valt het je op dat de eerste foto veel heftiger qua kleur oogt dan de tweede foto. Hier zijn ook meer ontstekingen te zien. Op de tweede foto na een half jaar is te zien dat het lichaam veel rustiger is en minder heftige ontstekingen heeft. Deze dame heeft niets gedaan met onze tips en adviezen, ze heeft alleen de visolie van Eqology gebruikt.

Het eerste thermogram, voor het gebruik van Eqology visolie
Thermogram na 6 maanden gebruik van Eqology visolie

Ook deze beelden laten zien dat het werkt. Heb je vragen? Of wil je weten of jouw bloed voldoende Omega 3 bevat? Laat het me weten, ik help je op jouw reis naar gezonde borsten.

  • Ik gebruik de olie nu zo'n 3 maanden, en wat een maakt dat een verschil voor mijn huid. Die ziet er nu veel gezonder uit
  • Mijn lichaam voelt nu veel soepeler en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik voel me ook veel positiever. Dit had ik veel eerder moeten doen.
  • Mijn waarden volgens de bloedtest waren in het begin 2,1% Omega 3 en 12,7 : 1 ratio Omega 6 : Omega 3. Nu ben ik 5 maanden verder en zijn mijn waarden gestegen naar 6,1 % Omega 3 en de ratio is nu 5,4 : 1. Ik ben er dus nog niet helemaal, maar wel op de goede weg!
  • Ik heb geen last meer van winterhanden en kloven, geen last meer van een koortslip. Ik ben meer dan tevreden!
  • Niet alleen mijn borsten zijn extreem verbeterd, heel mijn lichaam voelt beter, maar ziet er ook beter uit op de thermografie. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb.

placeholder

Interesse in Omega 3?

Neem contact op dan kijken we even welk pakket bij je past.  

Bestel zelf je Omega 3

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie