Omega 3

Omega 3 zorgt voor gezondere cellen in je lichaam, het is hét levenselixer voor je lichaam!

Lees hier de ervaringen over Omega 3 van Eqology 

Omega 3 voor gezonde borsten

Omega 3 is belangrijk voor je cellen

Aandacht voor bewegen, goede voeding en anti-veroudering neemt toe. Anderzijds hebben we steeds meer te kampen met chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en obesitas. Studies tonen aan dat een goede balans tussen Omega 3 en Omega 6 cruciaal is voor een goede gezondheid. 

EEN GEZONDE BALANS tussen Omega 6 en Omega 3 is een van de belangrijkste schakels voor gezondheid en het beperken of voorkomen van chronische ziekten.  

De Omega 6 - Omega 3 verhouding in het typische westerse dieet ligt tussen 10:1 en 20:1 en soms nog wel hoger. Dit betekent dat we tot 20 keer meer Omega 6 vetzuren binnen krijgen dan Omega 3 vetzuren. Een Omega 6 - Omega 3 verhouding van 5:1 of liever nog 3:1 is van belang voor normale lichaamsfuncties.

Waar is hoog gedoseerde Omega 3 goed voor?

Goed voor het hart

Goed voor de hersenen

Goed voor het zicht

Goed voor het immuunsysteem

Goed voor bloeddruk en triglyceriden level

Goed voor de spierfunctie

Maar wat voor mij net zo belangrijk is, is de afvalverwerking vanuit de cel. En die kun je verbeteren door het gebruik van een hoog gedoseerde Omega 3. Voldoende Omega 3 in je bloed zorgt ervoor dat de celwand beter doorlaatbaar wordt. Daardoor kunnen de voedingsstoffen er beter in en de afvalstoffen er beter uit. Wat er gebeurt als je eerst je cellen eens de tijd geeft om te herstellen door het gebruik van hoog gedoseerde Omega 3, is dat je cellen de voedingsmiddelen weer gaan opnemen. Als de cellen zo verkrampt zijn dat ze dat niet meer kunnen, dan merk je ook dat het gebruik van supplementen niet zoveel zoden aan de dijk zet. Als je weer genoeg Omega 3 in je bloed hebt, dan gaan je cellen weer opnemen en wordt je gezonder. Deze functie maakt dat voldoende Omega 3 in je bloed zeer ontstekingsremmend werkt. En dat helpt weer om de ontwikkeling van chronische ziekten tegen te gaan.

Hoe werkt Omega 3 in de cel?

Ook voor mensen met borstkanker zou het goed zijn. Het zou de groei van de tumor beperken, de uitzaaiingen naar andere organen en de kans op overleving vergroten. Lees hier meer over in de publicatie hierover Borstkanker en Omega 3 op Pubmed

Omega 3 van Eqology

Ik werk zelf met Omega 3 van Eqology, dat is denk ik de beste Omega 3 olie ter wereld. Hoog gedoseerd, vloeibaar, gezuiverd van schadelijke stoffen en het heeft het Msc keurmerk. Daarnaast is er een bloedtest beschikbaar zodat je weet of je het nodig hebt of niet. Zijn jouw bloedwaarden goed genoeg? Dan krijg je je geld terug.

Wat maakt Omega 3 van Eqology anders dan andere Omega 3?

- Eqology heeft zowel een Vegan Olie als een Visolie, beide even hoge kwaliteit.

- Eqology heeft een hoge dosering EPA en DHA, van 1400 mg

- Omega 3 van Eqology is vloeibaar en daardoor minder bewerkt en wordt minder snel ranzig dan Omega 3 in capsules.

- Het Msc keurmerk van Eqology geeft aan dat het om duurzaam gevangen vis uit de koude poolzeeën gaat. Het vlees van de kabeljauw is voor consumptie en van de vetrijke delen wordt de olie gemaakt. Er is bijna geen afval.

- De van de Eqology olie is 4-6, extreem laag. Dat houdt in dat het de meest zuivere olie is die in deze dosering verkrijgbaar is.

- De olie van Eqology heeft twee Michelinsterren voor de beste smaak. Ook al zou je het nog een keer opboeren, dan nog is de smaak prima. 

- En er is een bloedtest. Dus als je echt wilt weten of het werkt, dan kun je voordat je start een bloedtest doen en na een aantal maanden weer. Dan zie je echt het verschil. Want meten is weten.

Meten is weten, doe de Omega 3 test 

Na het doen van de test kun je beginnen met het suppleren van extra Omega 3. Na vier of 5 maanden kun je dan nog eens testen om te zien in welke mate het voor jou verbeterd is. Daar kun je je dosering dan op aanpassen.  Hier onder zie je een voorbeeld van de testresultaten. Aan de linkerkant de beginwaarden en aan de rechterkant de waarden na een klein half jaar. Je ziet dat de hoeveelheid Omega 3 in het bloed al behoorlijk is toegenomen. Een waarde tussen de 8 en 12 % is ideaal. 8% is goed, 12 % is nóg beter.

Hieronder zie twee thermografie beelden van de borsten van een dame uit onze praktijk. Er zit een half jaar tussen de foto's. Misschien valt het je op dat de eerste foto veel heftiger qua kleur oogt dan de tweede foto. Hier zijn ook meer ontstekingen te zien. Op de tweede foto na een half jaar is te zien dat het lichaam veel rustiger is en minder heftige ontstekingen heeft. Deze dame heeft niets gedaan met onze tips en adviezen, ze heeft alleen de visolie van Eqology gebruikt.

Ook deze beelden laten zien dat het werkt. Heb je vragen? Of wil je weten of jouw bloed voldoende Omega 3 bevat? Laat het me weten, ik help je op jouw reis naar gezonde borsten.

  • Ik gebruik de olie nu zo'n 3 maanden, en wat een maakt dat een verschil voor mijn huid. Die ziet er nu veel gezonder uit
  • Mijn lichaam voelt nu veel soepeler en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik voel me ook veel positiever. Dit had ik veel eerder moeten doen.
  • Mijn waarden volgens de bloedtest waren in het begin 2,1% Omega 3 en 12,7 : 1 ratio Omega 6 : Omega 3. Nu ben ik 5 maanden verder en zijn mijn waarden gestegen naar 6,1 % Omega 3 en de ratio is nu 5,4 : 1. Ik ben er dus nog niet helemaal, maar wel op de goede weg!
  • Ik heb geen last meer van winterhanden en kloven, geen last meer van een koortslip. Ik ben meer dan tevreden!
  • Niet alleen mijn borsten zijn extreem verbeterd, heel mijn lichaam voelt beter, maar ziet er ook beter uit op de thermografie. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb.

placeholder

Interesse in Omega 3?

Neem contact op dan kijken we even welk pakket bij je past.  

Bestel zelf je Omega 3

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie