Coaching

Uit de negatieve spiraal

Bewust worden van het feit dat je altijd een keuze hebt om dingen anders te gaan doen. Daar help ik je graag bij.

Psychosociale therapie

Als ik blijf kijken
zoals ik altijd heb gekeken
blijf ik denken
zoals ik altijd dacht

Als ik blijf denken
zoals ik altijd heb gedacht
blijf ik geloven
zoals ik altijd heb geloofd.

Als ik blijf geloven
zoals ik altijd heb geloofd
blijf ik doen
zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen
zoals ik altijd heb gedaan
blijft mij overkomen
wat mij altijd overkwam

Herkenbaar? Dat was het voor mijzelf ook, totdat ik leerde anders kijken. Bewust te worden van het feit dat je altijd een keuze hebt om dingen anders te gaan doen.  En daar help ik jou ook graag mee. Als je je eenmaal bewust bent van de dingen waar je nu nog onbewust tegenaan loopt, dan verander je dat graag en wil je niet meer terug naar de situatie zoals die was.

De psychosociale therapie bestaat voornamelijk uit het stellen van prikkelende vragen op een ontspannende manier, altijd met respect voor jouw grenzen. NLP is hierbij de basis. We nemen altijd alle tijd die er nodig is, ik kijk daarbij niet op de klok. Èn, niet onbelangrijk, we drinken altijd daarna een lekkere kop thee.

  • "Ik heb Frauke ervaren als een betrokken en bevlogen persoon, die haar kennis en ervaring professioneel toepast. Het gebruik van haar intuïtie leidt net even tot dat extra resultaat. Elke keer ontdek ik dat ik weer een puzzelstukje in handen krijg die de oplossing weer dichterbij brengt."

  • "Frauke legt als therapeut direct de vinger op de zere plek. Ze onthoudt dingen die ik haar eerder verteld heb en pakt deze erbij wanneer nodig. Dit doet ze op een manier die voor mij veilig voelt. Ik heb dan ook veel aan haar begeleiding gehad."

  • "Het belangrijkste dat ik geleerd heb is het loslaten, een eye-opener! Dank je wel!!"

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde, maar ook op de externe locaties Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek en Almelo. Mocht je dat niet passen, dan heb ik een netwerk van therapeuten en coaches om me heen die wellicht dichter bij je in de buurt wonen.

placeholder

Wat zijn jouw doelen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie