Coaching

Uit de negatieve spiraal

Bewust worden van het feit dat je altijd een keuze hebt om dingen anders te gaan doen. Daar help ik je graag bij.

Tarieven

Bij Leeef! vinden we het belangrijk dat iedereen aanvullende zorg binnen handbereik heeft, ook als je het financieel niet zo gemakkelijk hebt. Kun je niet het voorgestelde tarief betalen? Dan geef je wat jij wilt geven voor een consult of behandeling. Dat kan in geld zijn, maar ook een andere tegenprestatie is bespreekbaar. Dit bespreken we voorafgaand aan de behandeling, het consult of de workshop. 

 

Tarieven 2021

 25,00  Online consult, per kwartier

 85,00  Natuurgeneeskundig consult of energetische behandeling, max 75 minuten

 85,00  Borstbehandeling inclusief Manuele Lymfedrainage, max 75 minuten

 65,00  Borst Lymfe behandeling inclusief tapen, max 45 minuten

 De tarieven voor medische thermografie vind je op de site van De Groene Zuster

  

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten, het CAT

En ik ben aangesloten bij de Wkkgz, voor klachten. Hier is ook een Geschillencommissie, de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten, het GAT

En voor thermografie ben ik aangesloten bij de IAMT.

 

 

 

 

Wie is Frauke?

Ik word echt blij als ik merk dat ik verbinding heb met degene met wie ik werk en als ik merk dat ik een bijdrage kan leveren aan het proces bij iemand. Met hart en ziel zet ik me in, ben ik beschikbaar voor je. En dat levert een mooie samenwerking op in het werken aan jouw gezondheid. Ik als natuurgeneeskundig therapeut en jij met met een open mind op weg naar een betere gezondheid.

Maar hoe ben ik hier gekomen?

Toen mijn moeder borstkanker kreeg vond ik dat er nogal wat hiaten zaten in de zorg. Ik besloot om vrouwen met borstkanker op hun pad te gaan helpen, met coaching, met het formuleren van vragen, met het voorbereiden van gesprekken etc. Onderweg kreeg ik de vraag of ik niet een opleiding tot Borstweefseltherapeut wilde gaan doen. Er waren immers zoveel vrouwen met borstproblemen en die moesten allemaal ver reizen voor een behandeling. Toen ik de opleiding klaar had wist ik dat ik de switch ging maken naar preventie. En dat is wat ik nu doe, met onder andere Medische Thermografie, Borstbehandelingen, Manuele Lymfedrainage, Scar Tissue Release en coaching. Ik help vrouwen om hun borsten weer gezonder te maken en ook zo te houden. Maar niet alleen borsten, het gaat over de gezondheid van je hele lichaam. Ik help je om je immuunsysteem te versterken en daar weer vertrouwen in te krijgen. Met thermografie laat ik je de onderlinge verbanden zien tussen oorzaken en gevolgen in je lichaam.

Een mooi middel wat ik heel graag inzet is het mooie levenselixer Omega 3 van Eqology. Maar dat niet alleen, ik leer je op een andere manier te kijken naar de situatie en help je om met meer humor, energie en zelfvertrouwen je leven weer in balans te krijgen. Zodat je zelf richting kunt geven aan je leven en zijn wie je wilt zijn? Mijn stijl is persoonlijk, eerlijk en oprecht. 

Ik geloof er in dat als we met zijn allen veel meer werken aan preventie, dat we wérkelijk bezig zijn met gezondheidszorg in plaats van ziekenzorg. Voorkómen is beter dan genezen!! 

Life is not about waiting for the storms to pass, it's about learning how to dance in the rain.

Dit is wat ik belangrijk vind: 

Echte betrokkenheid

Luisteren is voor mij belangrijk om tot de kern van de vraag te komen. Gehoord en gezien worden is een eerste stap naar vertrouwen tussen jou en mij. Zonder betrokkenheid kan ik niet goed werken. Door die betrokkenheid kan ik je helpen bewust te worden van de mogelijkheden zodat jij goede keuzes kunt maken.

Liefdevolle begeleiding

Ik herken het belang van echte aandacht en liefdevolle begeleiding. Dat maakt dat je weet dat je er mag zijn en dan zelf gemakkelijker verder komt.

Helder en duidelijk

Heldere communicatie is essentieel. Je hebt bij mij alle ruimte om vrijuit te spreken. Als we duidelijk naar elkaar zijn, kunnen we elkaar beter begrijpen. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg.

Betrouwbaar

Vooral voor jou is het hebben van een betrouwbare gesprekspartner belangrijk. Voor mij is vertrouwen en eerlijkheid het hoogste goed. Ik zal me volledig open opstellen en eerlijk zijn tegenover jou.

Verbinding

Verbinding met jezelf en met de ander is wat ik voor ogen heb. Ik vind het belangrijk om vanuit die verbinding te werken aan jouw vraag. Zo kunnen wij samen aan een oplossing werken.

Professioneel in het meeleven

Professioneel en warm, met een lach en met een traan; het warme gevoel van een goede vriendin. 

Ik zal er alles aan doen om je te ondersteunen wanneer jij het nodig hebt! Dat houdt in dat je altijd kunt bellen, appen of mailen. Neem ik niet op, dan bel ik je terug. Door de uitgebreide nazorg die je krijgt voelt het voor velen dat je meer krijgt dan waar je voor kwam.Energiewerk

Borstbehandeling met energie

Alles bestaat uit energie, ook wij zijn energie. Fysieke, spirituele en mentaal-emotionele klachten of trauma's die wij ervaren zijn ook energie, deze blokkeren echter de doorstroming. Ook kunnen chemo, bestraling en narcose na (borst)kanker blokkades veroorzaken. Deze blokkades zijn door een energetisch therapeut goed te behandelen. 

Welke soort behandelingen worden ingezet?

Deze blokkades behandel ik met behulp van: Bachbloesems, Celzouten, edelstenen maar ook Healing Touch, Reiki en magnetiseren.

De behandeling is vaak heel intuïtief. Tijdens de behandeling al merk je vaak dat er meer ontspanning komt. Bij de één is het benoemen van de blokkade zelfs al voldoende om inzicht te geven en de blokkade op te lossen. Bij een ander zijn lichaam en geest zodanig geblokkeerd dat het werken met Healing Touch, Reiki of Magnetiseren een goede, zachte en liefdevolle optie is.

Loslaten van emoties

Emoties worden opgeslagen in het lichaam. En ook onze borsten zijn opslagplaatsen voor allerlei trauma's, vanuit de pubertijd, vanuit de relatie met een van de ouders, op gebied van de liefde, noem het maar. Borsten zijn een hele veilige plek om emoties op te slaan, ver weg van de vitale organen. Dat maakt dat zowel het lichaam als de geest ontspant en dat er negatieve energie wordt afgevoerd. Oude vastgezette trauma's kunnen worden losgelaten en dan ervaar je dat er zowel in je lichaam maar ook in je emotie vrijheid ontstaat. Het loslaten van emoties is net zo belangrijk als de fysieke behandeling van de borsten.

  • "De diverse vormen van massage zijn onder de vakkundige handen van Frauke heerlijk (en helend) om te beleven."

  • "Alleen de voetmassage is al een beleving op zich! Je wordt liefdevol gewiegd en komt heerlijk in ontspanning."

  • Soms komt er iets van verdriet boven, bij Frauke mag het er zijn. Haar liefdevolle behandeling hielp mij verder. 

Vergoedingen

Per 1 januari 2017 worden er geen behandelingen of consulten meer vergoed.

Ik heb er voor gekozen om niet meer naar de pijpen van de zorgverzekeraars te dansen en er voor te kiezen om aanvullende opleidingen te doen in plaats van de medische basiskennis en de psychosociale basiskennis overnieuw én de hele beroepsopleiding overnieuw. Bijscholen blijf ik natuurlijk wel doen.

Die keuze maakt dat ik wél steeds meer kennis en vaardigheden krijg en je steeds beter kan helpen, maar alleen dat consulten of behandelingen niet meer vergoed worden. Mocht je hierdoor in de problemen komen, schroom dan niet om contact op te nemen. Want ik vind dat geld geen reden mag zijn om behandeling of consult te weigeren

Aanraders

Dinamiek

Wij werken samen met Dinamiek. Dinamiek is gespecialiseerd in energiewerk en werken met kinderen. Het motto: energie door ontspanning. Dit gebeurt onder andere door Reiki, Healing Touch, kindercoaching en massages.

Dina Radix 06-14652890

Verborgen Krachten

Een bureau voor ademtherapie en coaching in Westerbork. Liefdevolle begeleiding op de weg naar je 'eigen ik'. Tevens borstkankercoach samen met Leeef!.

www.verborgenkrachten.nl

 

Meer artikelen...

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde, maar ook op de externe locaties Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek, Almelo en Zwolle. Mocht je dat niet passen, dan heb ik een netwerk van coaches om me heen die wellicht dichter bij je in de buurt wonen.

placeholder

Wat zijn jouw doelen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie