Coaching

Uit de negatieve spiraal

Bewust worden van het feit dat je altijd een keuze hebt om dingen anders te gaan doen. Daar help ik je graag bij.

Waarom zou je Omega 3 gebruiken?

Aandacht voor bewegen, goede voeding en anti-veroudering neemt toe. Anderzijds hebben we steeds meer te kampen met chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en obesitas. Studies tonen aan dat een goede balans tussen Omega 3 en Omega 6 cruciaal is voor een goede gezondheid. 

EEN GEZONDE BALANS tussen Omega 6 en Omega 3 is een van de belangrijkste schakels voor gezondheid en het beperken of voorkomen van chronische ziekten.  

De Omega 6 - Omega 3 verhouding in het typische westerse dieet ligt tussen 10:1 en 20:1 en soms nog wel hoger. Dit betekent dat we tot 20 keer meer Omega 6 vetzuren binnen krijgen dan Omega 3 vetzuren. Een Omega 6 - Omega 3 verhouding van 5:1 of liever nog 3:1 is van belang voor normale lichaamsfuncties.

Waar is het goed voor?

Goed voor het hart

Goed voor de hersenen

Goed voor het zicht

Goed voor het immuunsysteem

Goed voor bloeddruk en triglyceriden level

Goed voor de spierfunctie

Maar wat voor mij net zo belangrijk is, is de afvalverwerking vanuit de cel. En die kun je verbeteren door het gebruik van een hoog gedoseerde Omega 3. Voldoende Omega 3 in je bloed zorgt ervoor dat de celwand beter doorlaatbaar wordt. Daardoor kunnen de voedingsstoffen er beter in en de afvalstoffen er beter uit. Wat er gebeurt als je eerst je cellen eens de tijd geeft om te herstellen door het gebruik van hoog gedoseerde Omega 3, is dat je cellen de voedingsmiddelen weer gaan opnemen. Als de cellen zo verkrampt zijn dat ze dat niet meer kunnen, dan merk je ook dat het gebruik van supplementen niet zoveel zoden aan de dijk zet. Als je weer genoeg Omega 3 in je bloed hebt, dan gaan je cellen weer opnemen en wordt je gezonder. Deze functie maakt dat voldoende Omega 3 in je bloed zeer ontstekingsremmend werkt. En dat helpt weer om de ontwikkeling van chronische ziekten tegen te gaan.

 

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde, maar ook op de externe locaties Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek, Almelo, Arnhem en Zwolle. Mocht je dat niet passen, dan heb ik een netwerk van therapeuten en coaches om me heen die wellicht dichter bij je in de buurt wonen.

placeholder

Wat zijn jouw doelen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie