Coaching

Uit de negatieve spiraal

Bewust worden van het feit dat je altijd een keuze hebt om dingen anders te gaan doen. Daar help ik je graag bij.

Waar moet je op letten bij een goede Omega 3?

Alle voordelen van Omega 3 werken goed voor je als je er voldoende van inneemt per dag. Dat het goed werkt voor een soepele celwand, lagere bloeddruk, verlaging van je cholesterol, vermindering van aderverkalking (door te hoge triglyceriden in je bloed) kan door een goede en hoog gedoseerde Omega 3. Hiervoor heb je 2000 tot 5000 mg EPA en DHA nodig. Dat haalt niet elk Omega 3 supplement. En de dosering is niet het enige dat belangrijk is. Lees hier onder waarom.

- Zorg voor een hoge dosering EPA en DHA, van minimaal 1000-2000 mg per dag, waarvan liever meer DHA dan EPA. In het begin neem je een dubbele dosering om je lichaam een boost te geven.

- Kies voor zuivere Omega 3, dat kun je weten aan de TOTOX waarde. Kies altijd voor zo laag mogelijk. Dan weet je dat het een goed gereinigde olie is, vrij van rommel.

- Vloeibare Omega 3 is minder bewerkt en wordt minder snel ranzig dan Omega 3 in capsules. Het zit binnen een paar uur in de fles. Snij maar eens een Omega 3 capsule open en ruik of proef. Vaak zorgt de geur alleen al voor dat je het niet meer wilt. Daarom doen ze het in capsules.

- Zorg voor een supplement dat MSC gecertificeerd is (Het Msc keurmerk geeft aan dat het om duurzaam gevangen vis gaat)

- En wil je echt weten of het werkt, dan kun je voordat je start een bloedtest doen en na een aantal maanden weer. Dan zie je echt het verschil. Want meten is weten.

Ook voor mensen met borstkanker zou het goed zijn. Het zou de groei van de tumor beperken, de uitzaaiingen naar andere organen en de kans op overleving vergroten. Lees hier meer over in de publicatie hierover Borstkanker en Omega 3 op Pubmed

Ik werk zelf met Omega 3 van Eqology, dat is denk ik de beste Omega 3 olie ter wereld. Hoog gedoseerd, vloeibaar, gezuiverd van schadelijke stoffen en het heeft het Msc keurmerk. Daarnaast is er een bloedtest beschikbaar zodat je weet of je het nodig hebt of niet. Zijn jouw bloedwaarden goed genoeg? Dan krijg je je geld terug.

 

  • Ik gebruik de olie nu zo'n 3 maanden, en wat een maakt dat een verschil voor mijn huid. Die ziet er nu veel gezonder uit
  • Mijn lichaam voelt nu veel soepeler en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik voel me ook veel positiever. Dit had ik veel eerder moeten doen.
  • Mijn waarden volgens de bloedtest waren in het begin 2,1% Omega 3 en 12,7 : 1 ratio Omega 6 : Omega 3. Nu ben ik 5 maanden verder en zijn mijn waarden gestegen naar 6,1 % Omega 3 en de ratio is nu 5,4 : 1. Ik ben er dus nog niet helemaal, maar wel op de goede weg!
  • Ik heb geen last meer van winterhanden en kloven, geen last meer van een koortslip. Ik ben meer dan tevreden!
  • Niet alleen mijn borsten zijn extreem verbeterd, heel mijn lichaam voelt beter, maar ziet er ook beter uit op de thermografie. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb.

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde, maar ook op de externe locaties Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek, Almelo, Arnhem en Zwolle. Mocht je dat niet passen, dan heb ik een netwerk van therapeuten en coaches om me heen die wellicht dichter bij je in de buurt wonen.

placeholder

Wat zijn jouw doelen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie