Coaching

Uit de negatieve spiraal

Bewust worden van het feit dat je altijd een keuze hebt om dingen anders te gaan doen. Daar help ik je graag bij.

Werkwijze

In het intakegesprek is er de mogelijkheid om kennis te maken. Hierin gaan we op zoek naar de klik en het vertrouwen om samen een behandeltraject aan te kunnen gaan. Samen bekijken we je huidige situatie en de dingen die jij daarin wilt veranderen. We inventariseren wat je wilt bereiken en wat daarbij in de weg staat.

Dit traject van persoonlijke groei zal je leren verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en je keuzes daarin. Je zult erachter komen welke stappen je moet zetten om je doel te bereiken en hoe je met hindernissen om kunt gaan. De voortgang komt bij elk volgend gesprek ter sprake. Als je de gewenste situatie hebt bereikt en zelfstandig verder kunt, ronden we het traject af.

Een behandeltraject duurt meestal zes tot acht sessies, maar een enkel gesprek om voor jezelf even de puntjes op de i te zetten kan ook.

  • "Ik heb Frauke ervaren als een betrokken en bevlogen persoon, die haar kennis en ervaring professioneel toepast. Het gebruik van haar intuïtie leidt net even tot dat extra resultaat. Elke keer ontdek ik dat ik weer een puzzelstukje in handen krijg die de oplossing weer dichterbij brengt."

  • "Frauke legt als therapeut direct de vinger op de zere plek. Ze onthoudt dingen die ik haar eerder verteld heb en pakt deze erbij wanneer nodig. Dit doet ze op een manier die voor mij veilig voelt. Ik heb dan ook veel aan haar begeleiding gehad."

  • "Het belangrijkste dat ik geleerd heb is het loslaten, een eye-opener! Dank je wel!!"

placeholder

Bij jou in de buurt

Ik werk in Smilde, maar ook op de externe locaties Groningen, Assen, Hoogeveen, Sneek, Almelo, Arnhem en Zwolle. Mocht je dat niet passen, dan heb ik een netwerk van therapeuten en coaches om me heen die wellicht dichter bij je in de buurt wonen.

placeholder

Wat zijn jouw doelen?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie