Omega 3

Omega 3 zorgt voor gezondere cellen in je lichaam, het is hét levenselixer voor je lichaam!

Lees hier de ervaringen over Omega 3 van Eqology 

Meten is weten: Omega 3 test

Een goede balans tussen Omega 6 en Omega 3 kan een van de sleutels zijn om je gezondheid te verbeteren en chronische ziekten te verminderen.
Je kunt nu snel informatie krijgen over je eigen Omega 6: Omega 3-verhouding met deze eenvoudige doe-het-zelf bloedtest.
Het bloedmonster op het filterpapier wordt geëxtraheerd en geanalyseerd volgens internationale normen voor het testen van omega-vetzuur door Vitas AS Laboratory in Oslo, Noorwegen. Je resultaten zijn na 15 tot 20 werkdagen beschikbaar op omegaratiotest.com.

Na het doen van de test kun je beginnen met het suppleren van extra Omega 3. Na vier of 5 maanden kun je dan nog eens testen om te zien in welke mate het voor jou verbeterd is. Daar kun je je dosering dan op aanpassen. 

Hier onder zie je een voorbeeld van de testresultaten. Aan de linkerkant de beginwaarden en aan de rechterkant de waarden na een klein half jaar. Je ziet dat de hoeveelheid Omega 3 in het bloed al behoorlijk is toegenomen. Een waarde tussen de 8 en 12 % is ideaal. 8% is goed, 12 % is nóg beter.

 

Hieronder zie twee thermografie beelden van de borsten van een dame uit onze praktijk. Er zit een half jaar tussen de foto's. Misschien valt het je op dat de eerste foto veel heftiger qua kleur oogt dan de tweede foto. Hier zijn ook meer ontstekingen te zien. Op de tweede foto na een half jaar is te zien dat het lichaam veel rustiger is en minder heftige ontstekingen heeft. Deze dame heeft alleen de visolie van Eqology gebruikt.


Ook deze beelden laten zien dat het werkt. Heb je vragen? Of wil je weten of jouw bloed voldoende Omega 3 bevat? Laat het me weten, ik help je op jouw reis naar gezonde borsten.

  • Ik gebruik de olie nu zo'n 3 maanden, en wat een maakt dat een verschil voor mijn huid. Die ziet er nu veel gezonder uit
  • Mijn lichaam voelt nu veel soepeler en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik voel me ook veel positiever. Dit had ik veel eerder moeten doen.
  • Mijn waarden volgens de bloedtest waren in het begin 2,1% Omega 3 en 12,7 : 1 ratio Omega 6 : Omega 3. Nu ben ik 5 maanden verder en zijn mijn waarden gestegen naar 6,1 % Omega 3 en de ratio is nu 5,4 : 1. Ik ben er dus nog niet helemaal, maar wel op de goede weg!
  • Ik heb geen last meer van winterhanden en kloven, geen last meer van een koortslip. Ik ben meer dan tevreden!
  • Niet alleen mijn borsten zijn extreem verbeterd, heel mijn lichaam voelt beter, maar ziet er ook beter uit op de thermografie. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb.

placeholder

Interesse in Omega 3?

Neem contact op dan kijken we even welk pakket bij je past.  

Bestel zelf je Omega 3

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie