Omega 3

Omega 3 zorgt voor gezondere cellen in je lichaam, het is hét levenselixer voor je lichaam!

Lees hier de ervaringen over Omega 3 van Eqology 

Omega 3 van Eqology

Wat maakt Omega 3 van Eqology anders dan andere Omega 3?

 

- Eqology heeft zowel een Vegan Olie als een Visolie, beide even hoge kwaliteit.

- Eqology heeft een hoge dosering EPA en DHA, van 1400 mg

- Omega 3 van Eqology is vloeibaar en daardoor minder bewerkt en wordt minder snel ranzig dan Omega 3 in capsules.

- Het Msc keurmerk van Eqology geeft aan dat het om duurzaam gevangen vis uit de koude poolzeeën gaat. Het vlees van de kabeljauw is voor consumptie en van de vetrijke delen wordt de olie gemaakt. Er is bijna geen afval.

- De TOTOXwaarde van de Eqology olie is 4-6, extreem laag. Dat houdt in dat het de meest zuivere olie is die in deze dosering verkrijgbaar is.

- De olie van Eqology heeft twee Michelinsterren voor de beste smaak. Ook al zou je het nog een keer opboeren, dan nog is de smaak prima. 

- En er is een bloedtest. Dus als je echt wilt weten of het werkt, dan kun je voordat je start een bloedtest doen en na een aantal maanden weer. Dan zie je echt het verschil. Want meten is weten.

 

Ook voor mensen met borstkanker zou het goed zijn. Het zou de groei van de tumor beperken, de uitzaaiingen naar andere organen en de kans op overleving vergroten. Lees hier meer over in de publicatie hierover Borstkanker en Omega 3 op Pubmed

 

  • Ik gebruik de olie nu zo'n 3 maanden, en wat een maakt dat een verschil voor mijn huid. Die ziet er nu veel gezonder uit
  • Mijn lichaam voelt nu veel soepeler en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik voel me ook veel positiever. Dit had ik veel eerder moeten doen.
  • Mijn waarden volgens de bloedtest waren in het begin 2,1% Omega 3 en 12,7 : 1 ratio Omega 6 : Omega 3. Nu ben ik 5 maanden verder en zijn mijn waarden gestegen naar 6,1 % Omega 3 en de ratio is nu 5,4 : 1. Ik ben er dus nog niet helemaal, maar wel op de goede weg!
  • Ik heb geen last meer van winterhanden en kloven, geen last meer van een koortslip. Ik ben meer dan tevreden!
  • Niet alleen mijn borsten zijn extreem verbeterd, heel mijn lichaam voelt beter, maar ziet er ook beter uit op de thermografie. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb.

placeholder

Interesse in Omega 3?

Neem contact op dan kijken we even welk pakket bij je past.  

Bestel zelf je Omega 3

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie