Over Leeef!

De optimale kwaliteit van leven

Leeef! draait volledig om jou. Ik help je graag een bewuste vrouw worden. Samen vinden we jouw energie, kracht, inzicht, zelfvertrouwen en ontspanning.

Vergoedingen

Per 1 januari 2017 worden er geen behandelingen of consulten meer vergoed.

Ik heb er voor gekozen om niet meer naar de pijpen van de zorgverzekeraars te dansen en er voor te kiezen om aanvullende opleidingen te doen in plaats van de medische basiskennis en de psychosociale basiskennis overnieuw én de hele beroepsopleiding overnieuw. Bijscholen blijf ik natuurlijk wel doen.

Die keuze maakt dat ik wél steeds meer kennis en vaardigheden krijg en je steeds beter kan helpen, maar alleen dat consulten of behandelingen niet meer vergoed worden. Mocht je hierdoor in de problemen komen, schroom dan niet om contact op te nemen. Want ik vind dat geld geen reden mag zijn om behandeling of consult te weigeren

Doe inspiratie op

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie