Over Leeef!

De optimale kwaliteit van leven

Leeef! draait volledig om jou. Ik help je graag een bewuste vrouw worden. Samen vinden we jouw energie, kracht, inzicht, zelfvertrouwen en ontspanning.

Vergoedingen

Per 1 januari 2017 worden er geen behandelingen of consulten meer vergoed.

Ik heb er voor gekozen om niet meer naar de pijpen van de zorgverzekeraars te dansen en er voor te kiezen om aanvullende opleidingen te doen in plaats van de medische basiskennis en de psychosociale basiskennis overnieuw én de hele beroepsopleiding overnieuw. Bijscholen blijf ik natuurlijk wel doen.

Die keuze maakt dat ik wél steeds meer kennis en vaardigheden krijg en je steeds beter kan helpen, maar alleen dat consulten of behandelingen niet meer vergoed worden. Mocht je hierdoor in de problemen komen, schroom dan niet om contact op te nemen. Want ik vind dat geld geen reden mag zijn om behandeling of consult te weigeren

placeholder
placeholder

Zorgen over je borsten?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat het best bij je past.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie