Gezondheidsonderzoek voor bedrijven

Gezonde, gelukkige en productieve medewerkers

Het ziekteverzuim percentage kan dalen als je als ondernemer weet wat je preventief kunt doen om je medewerker gezonder te laten worden en te houden. 

  • Leeef!

Gezondheidsonderzoek voor medewerkers

Onderzoek en advies voor gezondere medewerkers en topsporters

Hoe vervelend is het als je medewerkers uitvallen met onbegrepen klachten of langdurige ziektes? Een zieke medewerker brengt enorme kosten en zorgen met zich mee en daar heb je als ondernemer last van. Het ziekteverzuim percentage kan dalen als je als ondernemer weet wat je preventief kunt doen om je medewerker gezonder te laten worden. Met Medische thermografie kun je je medewerkers een preventief gezondheidsonderzoek laten doen waardoor er in een vroeg stadium aan het licht komt hoe je de medewerker kunt ondersteunen in zijn of haar gezondheid. En wordt het ook duidelijk wat zij zélf kunnen doen om gezonder te worden. Je hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden!

Waardevol personeel is niet in geld uit te drukken en tegen een minimale investering behaal je maximaal rendement; een gezondere medewerker. Vaak wordt er geïnvesteerd in algemene gezonde acties zoals gezamenlijk stoppen met roken, een fitness abonnement of een massagebon met kerst. Maar met een onderzoek als deze wordt de medewerker persoonlijk onderzocht en krijgt hij of zij persoonlijk advies waarmee deze en aantal stappen in de richting van gezondheid kan zetten. En daar heb je als hardwerkende ondernemer natuurlijk ook weer wat aan, een blije en gezonde medewerker.

Bij Leeef! kun je terecht voor deze preventieve gezondheidsonderzoeken met Medische Thermografie. De camera die daarbij gebruikt wordt is een infrarood camera die veilig is en geen straling afgeeft. Deze camera detecteert de warmte van het lichaam en zet dat om in beelden. Dit onderzoek is preventief. We onderzoeken de fysiologie en niet de anatomie. Als er veranderingen in de fysiologische processen zichtbaar worden, dan zijn die met het veranderen van je leefstijl vaak omkeerbaar. Dit is echte preventie, niet wachten totdat je ziek bent, maar van te voren al controleren en verbeteren.

Met Medische thermografie wordt geen diagnose gesteld, maar laat het rapport zien waar verbeteringen te halen zijn of het geeft een duidelijke reden voor vervolgonderzoek. Zo wordt er bijvoorbeeld doorverwezen naar osteopathie, chiropractie, acupunctuur, natuurgeneeskunde, homeopathie, artsen voor functionele geneeskunde maar natuurlijk ook naar de eigen huisarts. Er is altijd een telefonisch consult met de medewerker waarin het rapport wordt doorgenomen. Door het opvolgen van de adviezen uit het rapport kun je je lichaam gezond houden én kun je elk jaar of elke twee jaar weer zien of en wat er is veranderd en of je actie moet ondernemen. En dat maakt dat je vertrouwen hebt in je lichaam, dat je zelf de regie hebt over je eigen gezondheidszorg en dat je weet wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren. Dat is échte preventie, én dat geeft rust in het hoofd! Niet alleen van jou als ondernemer, maar ook van je medewerker.

Dit onderzoek is coronaproof: er komt géén straling vrij, doet geen pijn en je wordt niet aangeraakt. Daarnaast blijft de thermograaf blijft op circa 1 tot 2 meter afstand van je staan en maakt opnames vanuit verschillende gezichtspunten. Dit maakt de methode pijnloos en veilig, geschikt voor elke vrouw! En elke man! En zeker voor topsporters.

Preventief onderzoek voor topsporters

Steeds vaker zien we op de sportvelden en in wielerpelotons inzakken met hartproblemen. Met thermografie kun je veranderingen al in beeld brengen voordat je ze kunt voelen. Regelmatig monitoren van sporters kan vroegtijdig ingrijpen mogelijk maken. Onderzoek kan ook op de eigen topsport-locatie plaatsvinden.

Let op: dit is geen bedrijfsgeneeskundige keuring. Neem daarvoor contact op met een arbodienst.

  • Je krijgt veel adviezen en inzichten waar je zelf mee aan de slag kunt. En als je dan weer komt dan zien ze of er wat veranderd is of niet. En als er wat verandert ben je er snel bij. Je kiest zelf wat je wilt en daarmee heb je zelf de regie. Doordat ik dit jaarlijks doe heb ik vertrouwen in mijn lichaam en rust in mijn hoofd.
  • Ik heb na het maken van een thermogram veel tips gehad hoe ik mijn borsten gezonder kan maken. Het voelt goed dat je zelf zoveel kunt doen om gezondere borsten te krijgen.
  • Dat droogborstelen wat De Groene Zuster altijd zegt vond ik in het begin wel een dingetje, maar het voelt zoveel beter. Mijn borsten voelen minder gespannen en ik voel me zelf een stuk zekerder. Ik zou het niet meer willen overslaan.
  • Ik kan Thermografie heel erg aanraden! Ze gebruiken geen straling, je voelt er niets van en je krijgt echte aandacht. En daarna ook de uitslag met de foto's thuis. En ze bellen je om je veel adviezen te geven of je door te verwijzen. Ik had dit allemaal niet verwacht.
  • Ik heb nog nooit zo'n gemakkelijk en pijnloos onderzoek gehad. Waarom weten vrouwen hier niet van? Super vrouwvriendelijk, dit zou iedereen moeten doen!

placeholder

Hoge verzuimkosten?

Met Medische thermografie kun je je medewerkers een preventief gezondheidsonderzoek laten doen waardoor er in een vroeg stadium aan het licht komt hoe je de medewerker kunt ondersteunen in zijn of haar gezondheid. En wordt het ook duidelijk wat zij zélf kunnen doen om gezonder te worden. Je hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden!  Dit kan op locatie in Assen, Groningen, Sneek, Hoogeveen, Zwolle en Almelo, maar in overleg ook op de eigen locatie.

placeholder

Wat doe jij voor je personeel?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie