Gezondheidsonderzoek voor bedrijven

Gezonde, gelukkige en productieve medewerkers

Het ziekteverzuim percentage kan dalen als je als ondernemer weet wat je preventief kunt doen om je medewerker gezonder te laten worden en te houden. 

Soorten thermografisch onderzoek voor bedrijven

Soorten thermografisch onderzoek

Het meest gekozen onderzoek bij mannen is die van hart en bloedvaten. Daarnaast worden ook foto’s genomen van hoofd en nek om te kijken naar holteproblemen, gebitsproblemen, de toestand van de schildklier en halsslagader en mogelijke oorzaken van hoofdpijn. Daarnaast worden ook buik en rug in beeld gebracht. Veel ziektes beginnen met ontstekingen welke in een vroegtijdig stadium kunnen worden gedetecteerd met medische thermografie. Dit onderzoek is het mannen gezondheidsonderzoek. Investering is ongeveer een uur en 285 euro ex. BTW.

Het meest gekozen onderzoek voor vrouwen is inmiddels het vrouwengezondheidsonderzoek. Voor vrouwen is dit onderzoek hetzelfde, dus er worden foto’s genomen van hoofd en nek om te kijken naar holteproblemen, gebitsproblemen, de toestand van de schildklier en halsslagader en mogelijke oorzaken van hoofdpijn, maar zit er ook nog een uitgebreid borstonderzoek bij. Daarnaast worden ook buik en rug in beeld gebracht. Dus alle vitale delen komen in beeld. Investering is ongeveer een uur en 285 euro ex. BTW.

Daarnaast is er ook een full body onderzoek. Dit betreft een thermogram van het hele lichaam. We maken van top tot teen 31 beelden van het lichaam. Dit bevat dezelfde onderdelen als een mannen- of vrouwen gezondheidsonderzoek maar daarnaast worden ook de onderrug, armen en benen meegenomen. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar de bloedvaten, rugwervel, spijsvertering, houding van bewegingsapparaat. De prostaat en baarmoeder zijn met thermografie moeilijk te definiëren en worden derhalve vaak niet genoemd. Investering is ongeveer anderhalf uur en 390 euro ex. BTW.

Op verzoek doen we ook alleen borstonderzoeken. Investering is ongeveer 45 minuten en 195 euro ex. BTW.

  • Je krijgt veel adviezen en inzichten waar je zelf mee aan de slag kunt. En als je dan weer komt dan zien ze of er wat veranderd is of niet. En als er wat verandert ben je er snel bij. Je kiest zelf wat je wilt en daarmee heb je zelf de regie. Doordat ik dit jaarlijks doe heb ik vertrouwen in mijn lichaam en rust in mijn hoofd.
  • Ik heb na het maken van een thermogram veel tips gehad hoe ik mijn borsten gezonder kan maken. Het voelt goed dat je zelf zoveel kunt doen om gezondere borsten te krijgen.
  • Dat droogborstelen wat De Groene Zuster altijd zegt vond ik in het begin wel een dingetje, maar het voelt zoveel beter. Mijn borsten voelen minder gespannen en ik voel me zelf een stuk zekerder. Ik zou het niet meer willen overslaan.
  • Ik kan Thermografie heel erg aanraden! Ze gebruiken geen straling, je voelt er niets van en je krijgt echte aandacht. En daarna ook de uitslag met de foto's thuis. En ze bellen je om je veel adviezen te geven of je door te verwijzen. Ik had dit allemaal niet verwacht.
  • Ik heb nog nooit zo'n gemakkelijk en pijnloos onderzoek gehad. Waarom weten vrouwen hier niet van? Super vrouwvriendelijk, dit zou iedereen moeten doen!

placeholder

Hoge verzuimkosten?

Met Medische thermografie kun je je medewerkers een preventief gezondheidsonderzoek laten doen waardoor er in een vroeg stadium aan het licht komt hoe je de medewerker kunt ondersteunen in zijn of haar gezondheid. En wordt het ook duidelijk wat zij zélf kunnen doen om gezonder te worden. Je hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden!  Dit kan op locatie in Assen, Groningen, Sneek, Hoogeveen, Zwolle en Almelo, maar in overleg ook op de eigen locatie.

placeholder

Wat doe jij voor je personeel?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie