Nieuws

Nieuwtjes en verhalen

Ik maak regelmatig bijzondere dingen mee en ik leer elke dag nieuwe dingen. Graag deel ik mijn kennis en bijzondere ervaringen met jou.

Je ware zelf

Je ware zelf, wie is dat eigenlijk? Je kunt je nog zo down voelen, er zit altijd een prachtig mooi mens achter dat masker van je. Dat masker dat we allemaal wel eens opzetten als we onze ware zelf willen verbloemen als we ons niet goed genoeg voelen.

Eén van de (voor mij) mooiste liedjes ooit is True Colours van Phil Collins. Dat laat duidelijk zien dat wát er ook gebeurt, er achter jouw masker vandaan altijd je eigen prachtige kleur tevoorschijn komt. Dat kan zichtbaar worden in een lach, in een traan of in een blik. Wees niet verbaasd dat er achter jouw masker zich een hele regenboog schuilhoudt.

Doe inspiratie op

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie