Nieuws

Nieuwtjes en verhalen

Ik maak regelmatig bijzondere dingen mee en ik leer elke dag nieuwe dingen. Graag deel ik mijn kennis en bijzondere ervaringen met jou.

Pay it Forward

Ik kwam een tijdje geleden op Facebook de actie tegen Pay it Forward. Als je aan de actie mee wilde doen dan kon je het bericht delen en de eerste 5 Facebookvrienden die jouw bericht ook weer deelden konden van jou iets verwachten. Leuk om dat via Facebook te doen, maar nog mooier om daar je leefstijl van te maken.

Jaren geleden heb ik de film Pay it Forward al een keer gezien en dat heeft mij hoop gegeven voor de toekomst. Hoop op een betere wereld.

Pay it Forward is een beweging die het leven van andere mensen over de hele wereld wil verbeteren. Dit doen zij door kosteloos iets goeds voor een ander te doen. Dat kunnen ook mensen zijn die je niet kent. Je kunt de film op Youtube kosteloos bekijken. Maar een klein stukje met de essentie ervan vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=gw0Lvr4eK-k

Pay it Forward is echter een manier van leven. Jij doet iets goeds voor drie mensen (dat kan heel klein zijn, bijvoorbeeld een muntje van 50 cent voor een winkelwagentje voor iemand die geen muntje bij zich heeft) en die drie mensen doen op hun beurt ook weer iets goeds voor drie andere mensen. Zo komt een beweging op gang die maatschappij gericht is en met andere ogen naar anderen kijkt.

Pay it Forward is een beweging die er vanuit gaat dat geven loont en de wereld aangenamer maakt. Ik doe graag mee aan dit principe. Dus ook als je onze diensten niet kunt betalen, dan komen we graag met je in gesprek.

Doe jij ook mee aan Pay it Forward?

Doe inspiratie op

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie