Nieuws

Nieuwtjes en verhalen

Ik maak regelmatig bijzondere dingen mee en ik leer elke dag nieuwe dingen. Graag deel ik mijn kennis en bijzondere ervaringen met jou.

Rots

Heel recent kwam ik een gedicht tegen van een vrouw die de strijd tegen borstkanker gewonnen heeft. Zij heeft haar hele proces in gedichten vormgegeven en het is uitgegeven in een boekje. Ik vond het erg mooi om te lezen en wat een emotie en kracht straalt daar uit.

In moeilijke tijden als bij borstkanker is het vertrouwen in je lichaam tot een laag peil gedaald en heb je houvast nodig. Houvast om jezelf staande te houden in de hectiek, tijdens de behandelingen, in de spanning en in het hele proces. Vrouwen die zelf vaak een rots in de branding zijn voor een ander hebben in deze periode nu ook een rots nodig om aan vast te houden. Niet alleen als partner of als kind, maar ook als omgeving. Wees die rots!

Rots

Toe, zeg me
Dat ik ook straks
De liefste voor je ben

Dat ik ook straks
Zonder borst en zonder haar
De mooiste ter wereld
Voor je ben

Zeg me
Dat we na de strijd
Sterker en inniger
Zijn dan ooit

Voordat ik het je vraag
Heb je het me
Al duizendmaal gezegd

Marianne Janssen


“Wind door mijn haar”
ISBN 907748703-4 Uitgeverij Kleine Uil

Bestellen bij Leeef? Neem contact op!
Prijs € 11,00

Doe inspiratie op

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie