Nieuws

Nieuwtjes en verhalen

Ik maak regelmatig bijzondere dingen mee en ik leer elke dag nieuwe dingen. Graag deel ik mijn kennis en bijzondere ervaringen met jou.

Thermografie borst onderzoeken

Voorkomen is beter dan genezen zeggen ze altijd. Daarom zijn we bij Leeef! ook voor preventie. De meest bekende onderzoeksmethode naar borstkanker is de pijnlijke mammografie. Een andere methode om te kijken hoe het met je lichaam gesteld is, is medische thermografie. En speciaal voor de borsten is er het thermografisch borstonderzoek. Thermografie is nu nog meer preventief bedoeld en niet als kankeronderzoek. 

 

Wat zijn de voordelen van medische thermografie?

- Pijnvrij, je wordt niet aangeraakt

- Veilig, je borsten worden niet geplet

- Geen schadelijke röntgenstraling 

- Voor grote en kleine borsten

- Kan ook met implantaten

 

Ervaring

Ik heb zelf in het najaar thermografisch onderzoek laten uitvoeren door Francine van de Groene Zuster en inderdaad, het is veel prettiger dan een mammografie. Na dit rapport ga ik met een gerust gevoel de mammografie laten maken. Ik ben hier heel blij mee en kan het iedereen die meer aan preventieve borstgezondheid wil doen aanraden.

Bij het thermografisch onderzoek krijg je ook adviezen hoe je je borstgezondheid kunt verbeteren. Want hoe gezonder je borsten zijn, hoe minder kans op kwaadaardige celdelingen.

Voor meer informatie over thermografie kijk je op de site van de Groene Zuster, www.degroenezuster.nl

 

Doe inspiratie op

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Leeef! heeft mij in een proces begeleid waartoe ik eerder de stappen niet durfde te zetten. Nu sta ik open voor leerervaringen waarvoor ik eerder geblokkeerd was. Door mijn ontwikkelingsproces ben ik veel positiever in het leven komen te staan!"

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie