Nieuws

Nieuwtjes en verhalen

Ik maak regelmatig bijzondere dingen mee en ik leer elke dag nieuwe dingen. Graag deel ik mijn kennis en bijzondere ervaringen met jou.

Thermografie borst onderzoeken

Voorkomen is beter dan genezen zeggen ze altijd. Daarom zijn we bij Leeef! ook voor preventie. De meest bekende onderzoeksmethode naar borstkanker is de pijnlijke mammografie. Een andere methode om te kijken hoe het met je lichaam gesteld is, is medische thermografie. En speciaal voor de borsten is er het thermografisch borstonderzoek. Thermografie is nu nog meer preventief bedoeld en niet als kankeronderzoek. 

 

Wat zijn de voordelen van medische thermografie?

- Pijnvrij, je wordt niet aangeraakt

- Veilig, je borsten worden niet geplet

- Geen schadelijke röntgenstraling 

- Voor grote en kleine borsten

- Kan ook met implantaten

 

Ervaring

Ik heb zelf in het najaar thermografisch onderzoek laten uitvoeren door Francine van de Groene Zuster en inderdaad, het is veel prettiger dan een mammografie. Na dit rapport ga ik met een gerust gevoel de mammografie laten maken. Ik ben hier heel blij mee en kan het iedereen die meer aan preventieve borstgezondheid wil doen aanraden.

Bij het thermografisch onderzoek krijg je ook adviezen hoe je je borstgezondheid kunt verbeteren. Want hoe gezonder je borsten zijn, hoe minder kans op kwaadaardige celdelingen.

Voor meer informatie over thermografie kijk je op de site van de Groene Zuster, www.degroenezuster.nl

 

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie