Borstgezondheid

Voor gezonde en pijnvrije borsten

Thermografie, borstweefselbehandelingen, lymfedrainage, littekenbehandelingen en leefstijladvies om je borsten zacht, soepel en pijnvrij te houden. 

Borstweefselbehandeling

Zachte behandeling voor pijnlijke borsten

Een gezonde borst is zacht, zonder harde plekken en doet geen pijn. Veel vrouwen lopen langdurig rond met pijnlijke borsten, vaak met knobbelige, harde pekken erin. Maar je borsten zijn zó intiem, je praat er niet zo gemakkelijk over en je laat je er al helemaal niet gemakkelijk behandelen.

Toch is er een zachte en respectvolle borstbehandeling die je helpt om je borsten zachter en soepeler te maken en vooral minder pijnlijk. Bij deze borstbehandeling wordt de doorbloeding in de borst verbeterd maar ook de lymfe-afvoer. Lymfe-afvoer is belangrijk omdat je lymfe de afvalstoffen afvoeren en zuiveren. Daarnaast maken we gebruik van energetische therapie en natuurgeneeskunde om jouw klachten te verminderen.

- Heb je regelmatig pijnlijke of gevoelige borsten, bijvoorbeeld rond je menstruatie?

- Heb je last van mastopathie?

- Heb je last van knobbels in je borsten waar je last van hebt en waarvan je arts heeft gezegd dat ze onschuldig zijn?

- Heb je pijnlijke of trekkende littekens na een operatie?

- Heb je het idee dat er veel emotie opgeslagen ligt in je borsten?

- Heb je een kinderwens en wil je straks graag borstvoeding geven?

- Of heb je nergens last van en wil je je borsten graag zo gezond mogelijk houden?

Dan is deze borstbehandeling wat voor jou! De meest vrouwen hebben maar een paar behandelingen nodig om hun borsten zachter en soepeler te maken en minder pijnlijk. Als je borsten eenmaal weer zacht zijn, is een (half)jaarlijkse behandeling aan te raden. 

De voordelen van een borstbehandeling

Veel vrouwen geven aan dat hun borsten weer vertrouwd aanvoelen na de behandelingen, dat er weer verbinding is met hun borsten, dat ze weer vertrouwen hebben in hun lichaam, en natuurlijk dat het pijnlijke gevoel weg is. Dat ze weer vrouw kunnen zijn zonder zeurende of stekende pijnen. En dat zelfs de cyclus beter verloopt.

Deze behandeling vervangt nooit een medische behandeling door artsen. Raadpleeg dus bij klachten altijd je huisarts!

  • "Ik heb de behandelingen door Frauke als erg prettig ervaren. Eerlijk gezegd zag ik er wel een beetje tegenop, maar door de rustige, respectvolle manier waarop de behandelingen plaatsvonden was dat na de eerste keer wel over. Mijn (voorheen pijnlijke) borsten voelen beter aan. Ik ben erg tevreden!"

  • "Frauke gaat heel zorgvuldig en respectvol te werk. Ze legt alles goed uit en stelde me erg op mijn gemak. Hoewel het misschien eerst spannend lijkt, heb ik dat helemaal niet zo ervaren. Het voelde erg vertrouwd en veilig bij haar."

  • Ik was bij De Groene Zuster geweest voor thermografie van de borst. Daar had ik een hoog niveau van zorg. Frauke heeft me behandeld en na een aantal behandelingen had ik een laag niveau van zorg. Het voelt allemaal veel beter en ik ben er nu ook veel geruster op. 
  • Wat een zachte en ontspannende behandeling. Ik kom voor mijn borsten, maar ontspan van top tot teen. Heerlijk! En mijn borsten zijn super zacht.
  • Door alle operaties waren mijn borsten "eng" geworden. En nu door de behandelingen heb ik weer verbinding met mijn borsten, ze mogen er weer zijn.

placeholder

Bij jou in de buurt

Borstbehandelingen zijn op locaties in Groningen, Assen, Smilde, Hoogeveen, Sneek en Almelo. Lezingen en workshops kunnen ook op andere locaties plaatsvinden. 

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Borstgezondheidstips

Voor alle vrouwen die zelf aan de slag willen om de gezondheid van hun borsten en hun hele lichaam te verbeteren. Wat onze moeders en oma's ons niet geleerd hebben. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt gratis het e-book.

Vul a.u.b. uw naam in.
Dit is geen geldig e-mailadres.

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! 
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie