Borstgezondheid

Voor gezonde en pijnvrije borsten

Thermografie, borstweefselbehandelingen, lymfedrainage en leefstijladvies om je borsten zacht, soepel en pijnvrij te houden. 

Lezing Borstgezondheid

Ik vind het erg leuk om te vertellen over borstgezondheid en wat je zelf kunt doen om gezonde borsten gezond te houden. Ik heb daarom ook een interactieve lezing gemaakt van ongeveer 1,5 uur waarin ik vertel over de anatomie van de borst, de bekende aandoeningen, wat je zelf kunt doen om je borsten zacht en soepel te maken. Daarnaast vertel ik uitgebreid over borstweefselbehandelingen, lymfedrainage, medische thermografie, geef ik lifestyle adviezen en is er ruim de gelegenheid om met de aanwezigen in gesprek te gaan.

Een lezing kan altijd op maat gemaakt worden en desgewenst ingekort of uitgebreid worden. 

Daarnaast zijn er ook Workshops Borstgezondheid in te plannen. Deze behandelen ook alle bovenstaande items, maar gaan ook dieper in op Thermografie, dé pijnloze preventieve onderzoeksmethode om de borstgezondheid te monitoren, en ook op het belang van voeding en hormonen op de gezondheid van onze borsten. Desgewenst leer ik je een massagemethode met etherische olie.

Deze lezingen en workshops staan vermeld in de agenda maar zijn ook los in te plannen.

  • "Ik heb de behandelingen door Frauke als erg prettig ervaren. Eerlijk gezegd zag ik er wel een beetje tegenop, maar door de rustige, respectvolle manier waarop de behandelingen plaatsvonden was dat na de eerste keer wel over. Mijn (voorheen pijnlijke) borsten voelen beter aan. Ik ben erg tevreden!"

  • "Frauke gaat heel zorgvuldig en respectvol te werk. Ze legt alles goed uit en stelde me erg op mijn gemak. Hoewel het misschien eerst spannend lijkt, heb ik dat helemaal niet zo ervaren. Het voelde erg vertrouwd en veilig bij haar."

  • Ik was bij De Groene Zuster geweest voor thermografie van de borst. Daar had ik een hoog niveau van zorg. Frauke heeft me behandeld en na een aantal behandelingen had ik een laag niveau van zorg. Het voelt allemaal veel beter en ik ben er nu ook veel geruster op. 
  • Wat een zachte en ontspannende behandeling. Ik kom voor mijn borsten, maar ontspan van top tot teen. Heerlijk! En mijn borsten zijn super zacht.
  • Door alle operaties waren mijn borsten "eng" geworden. En nu door de behandelingen heb ik weer verbinding met mijn borsten, ze mogen er weer zijn.

placeholder

Bij jou in de buurt

Borstweefselbehandelingen zijn op locaties in Groningen, Assen, Smilde, Hoogeveen, Ureterp en Almelo. Lezingen en workshops kunnen ook op andere locaties plaatsvinden. 

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken
Error: Only 3 or less widgets are supported in this layout. If you need more, add your own layout.