Thermografie

Thermografie

is een mooie methode om inzicht te krijgen in veranderende processen in het lichaam. Door deze processen in de gaten te houden kun je tijdig bijsturen.

Op welke locaties kun je terecht?

De Groene Zuster komt voor thermografie in Noord Nederland  bij Leeef! op de locaties in Groningen, Assen, Hoogeveen, Drachten, Zwolle en Almelo.

Groningen:  24 juni, 19 augustus, 16 september, 14 oktober, 11 november, 9 december (woensdag)

Assen: 9 juni, 17 juni, 7 juli, 18 augustus, 15 en 23 september, 6 en 21 oktober, 10 en 18 november, 8 en 16 december (dinsdag en woensdag)

Hoogeveen: 13 juni, 11 juli, 22 augustus, 5 september, 10 oktober, 7 november, 12 december (zaterdag)

Drachten: 19 juni, 10 juli, 21 augustus, 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december  (vrijdag)

Zwolle: 18 juni, 28 augustus, 1 oktober, 5 november, 17 december (donderdag)

Almelo:  25 juni, 27 augustus, 24 september, 22 oktober, 26 november (donderdag)

 

Voor andere locaties (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Apeldoorn, Breda, Vught, Eindhoven en België) kun je kijken op de website van De Groene Zuster.

  • Je krijgt veel adviezen en inzichten waar je zelf mee aan de slag kunt. En als je dan weer komt dan zien ze of er wat veranderd is of niet. En als er wat verandert ben je er snel bij. Je kiest zelf wat je wilt en daarmee heb je zelf de regie. Doordat ik dit jaarlijks doe heb ik vertrouwen in mijn lichaam en rust in mijn hoofd.
  • Ik heb na het maken van een thermogram veel tips gehad hoe ik mijn borsten gezonder kan maken. Het voelt goed dat je zelf zoveel kunt doen om gezondere borsten te krijgen.
  • Dat droogborstelen wat De Groene Zuster altijd zegt vond ik in het begin wel een dingetje, maar het voelt zoveel beter. Mijn borsten voelen minder gespannen en ik voel me zelf een stuk zekerder. Ik zou het niet meer willen overslaan.
  • Ik kan Thermografie heel erg aanraden! Ze gebruiken geen straling, je voelt er niets van en je krijgt echte aandacht. En daarna ook de uitslag met de foto's thuis. En ze bellen je om je veel adviezen te geven of je door te verwijzen. Ik had dit allemaal niet verwacht.
  • Ik heb nog nooit zo'n gemakkelijk en pijnloos onderzoek gehad. Waarom weten vrouwen hier niet van? Super vrouwvriendelijk, dit zou iedereen moeten doen!

placeholder

Bij jou in de buurt

Thermografie kun je doen in heel Nederland. In het Noorden is het in Groningen, Assen, Drachten, Hoogeveen, Zwolle en Almelo. Mocht je dit te ver weg vinden, kijk dan eens op de website van De Groene Zuster, daar staan alle locaties op. 

Alle locaties van De Groene Zuster

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie